Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Jaunos F1 modeļus atrāda "Renault" un "Sauber" komandas

Otrdien savus jaunos F1 sacīkšu spēkratus atrādīja uzreiz divas komandas. "Renault" turpina iesākto ceļu un 2018. gada sezonā cer turpināt tuvošanos vadošajām vienībām, kamēr "Sauber" komanda tikusi pie "Alfa Romeo" atbalsta, jauna krāsojuma, kā arī lielām ambīcijām uz daudz augstākiem rezultātiem nekā bija iespējams sasniegt līdzšinējos gados ar daudz ierobežotākiem resursiem. "Renault" rindās startēs Niko Hilkenbergs un Karloss Sainss, kamēr "Sauber" komandas sastāvā šogad brauks Markuss Ēriksons un F1 debitants Šārls Leklerks. Foto: Renault F1 Team | Alfa Romeo Sauber F1


Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
3

Noriss: "Ja būtu vēl viens aplis, es uzvarētu"

Lando Noriss pēc Emīlijas-Romanjas GP sacensībām atzinis, ka, ja būtu dots vēl viens aplis, viņš tiktu Maksam Verstapenam garām un izcīnītu otro uzvaru pēc kārtas.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs: "Mums bija pavisam citāda jaudas stratēģija"

"Ferrari" pilots Šarls Leklērs Emīlijas-Romanjas F1 posmā piekāpās Maksam Verstapenam un Lando Norisam. Viņš atzīst, ka "Red Bull" un "McLaren" komandas uz šo sacīksti ar saviem dzinējiem bija paveikušas kaut ko, pēc sportista vārdiem, savādu.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Verstapens: "Nevarēju atslābt ne mirkli"

Imolas trasē guvis piekto uzvaru septiņos aizvadītajos posmos, Makss Verstapens atzinis, ka šajā sacīkstē no starta līdz finišam nācies braukt "ar gāzi grīdā". Ja citkārt čempiona uzvaras nākušas vieglāk, šoreiz pēdējā aplī bija jāizdara viss, lai Lando Noriss netiktu garām.