Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Roberts Urdziņš

Rosbergs: ''Bahreinas tveice krietni paātrina riepu nodilšanu''

Rosbergs: ''Bahreinas tveice krietni paātrina riepu nodilšanu''
Niko Rosbergs
Foto: Digitale/LaPresse

Šodienas otro treniņbraucienu uzvarētājs Niko Rosbergs sacījis, ka Bahreinā valda īsta svelme, kas stipri paātrina ''Mercedes'' formulas riepu nodilšanu.

Niko Rosbergs: ''Bahreinā esošie laikapstākļi mums rada nopietnas bažas. Tik lielas problēmas kā šeit, nebija nevienā no trim iepriekšējām šī gada sacikstēm, taču kopumā mēs esam progresējuši, kas ir pozītivi. Līdz kvalifikācijas braucieniem mēģināsim veikt kādus uzlabojumus, lai palēlinātu riepu pārlieku ātro sakaršanu.''

Vaicāts, kādas ir sajūtas pēc aizvadītās brīvo treniņbraucienu dienas, Rosbergs sacīja: ''Par spīti problēmām ar riepu pārkaršanu, šī mums bija diezgan veiksmīga diena. Formula ar mazu benzīna daudzumu joprojām ir ļoti ātra, tāpēc varu būtu apmierināts.''

Savus komentārus par problēmām ar riepu pārkaršanu sniedza arī Mihaels Šūmahers. ''Domāju, ka sacīkstēs problēmas ar paātrināto riepu nodilšanu augstās trases temperatūras dēļ būs vēl lielākas. Bahreinā pašreiz patiešām valda īsta tveice, taču jāņem vērā, ka visām komandām apstākļi ir vienādi, un ne mums vienīgajiem ir problēmas ar riepām,'' savas domas atklāta Šūmahers.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...


, 2012-04-20 20:06, pirms 12 gadiem
atliek cereet ka Lotus buus maaciijusies no iepriekseejaa Gp
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.