Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Elvijs Melnis

Alonso nobažījies

Alonso nobažījies
Fernando Alonso
Foto: Scanpix

Divkārtējais pasaules čempions Pirmajā formulā Fernando Alonso atzinis, ka raizējas par šīs sezonas rezultātiem, taču cer, ka ''Renault'' spēs izveidot pietiekami konkurētspējīgu braucamo 2008. gada sezonai.

Alonso 2005. un 2006. gadā ar ''Renault'' kļuva par pasaules čempionu un 2007. gada sezonu aizvadīja jau ''McLaren'' vienībā, kas viņam izvērtās salīdzinoši nesekmīga - trešā vieta kopvērtējumā, atpaliekot no komandasbiedra Luisa Hamiltona un ''Ferrari'' līdera Kimi Raikonena.

Spānis ir atgriezies savā bijušajā komandā, taču raizējas, vai spēs atkārtot iepriekšējos panākumus: ''Manī bažas raisa cīnīšanās tikai par astotajām vietām bez jebkādas motivācijas. Tieši šosezon ir svarīgi cīnīties par godalgotajām vietām, lai saglabātu vēlmi turpināt braukt.''

''Ceru, ka būs izveidota kaujasspējīga mašīna, jo jau vasarā pārtraucām uzlabot ''R27'' [''Renault'' iepriekšējais modelis - aut.], lai vērstu visu uzmanību ''R28'' taisīšanā. Nākamnedēļ uzzināsim , vai ''R28'' tiešām būs labāka.''

Izmantotie resursi:
www.f1live.com


, 2008-01-20 20:31, pirms 16 gadiem
es par Hamiltonu.
, 2008-01-20 20:33, pirms 16 gadiem
alonso vairs nerulle
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-21 13:18, pirms 16 gadiem
''Manī bažas raisa cīnīšanās tikai par astotajām vietām bez jebkādas motivācijas. Manī gan tas raisa patīkamu smaidu
Foto: f1.com
10

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.