Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Elvijs Melnis

''BMW'' noslēdz testus Spānijā

''BMW'' noslēdz testus Spānijā
"BMW Sauber" šīs sezonas
formula ''F1.08''
Foto: AP

F-1 komandas ''BMW Sauber'' piloti Roberts Kubica un Niks Haidfelds Valensijas trasē (Spānijā) noslēguši četru dienu izmēģinājumu braucienus ar jauno ''BMW'' šīs sezonas modeli ''F1.08'' un pērnā gada braucamo.

Haidfelds, kura ''F1.08'' modeli rīta sesijā piemeklēja tehniskas ķibeles ar stūres pastiprinātāju, veica 91 apli, savukārt polim Kubicam nācās veikt izmēģinājumus ar pērnā gada modeli. Viņa kontā 42 veikti apļi Valensijas trasē.

''Neskaitot rīta misēkli, šo četru dienu laikā mums nav bijušas nopietnas problēmas,'' gandarīts ar komandas paveikto ir ''BMW Sauber'' tehniskais direktors Villijs Rampfs. ''Mums bija iespēja noriņķot daudzus apļus ar jauno mašīnu, kas deva iespēju iegūt svarīgu informāciju. Tagad zinām, pie kā strādāt nākamajos izmēģinājumu braucienos. Mēs tikai sākam uzlabot esošo modeli un meklēt īstos risinājumus.''

Pērn ''BMW Sauber'' Konstruktoru kausā ierindojās augstajā otrajā vietā, piekāpjoties tikai neapšaubāmai līderei ''Ferrari'', savukārt piloti Niks Haidfelds un Robert Kubica ierindojās attiecīgi piektajā un sestajā vietā sezonas kopvērtējumā, kas ir uzskatāms par veiksmīgu sasniegumu.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com


, 2008-01-19 20:40, pirms 16 gadiem
smuka tačka!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-20 13:59, pirms 16 gadiem
Interesanti, ka klāt nācis jauns spārns sānos

motorsport-total.com: Formel 1 bei Motorsport-Total.com - Fotogalerie:...

kurš nebija prezentācijā
Mohameds ben Sulajems. Foto: FIA

FIA prezidents rekomendē "Andretti" nopirkt kādu no esošajām F1 komandām

Komentējot "Andretti" nedienas saistībā ar centieniem iekļūt F1 čempionātā, Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Mohameds ben Sulajems devis padomu Maiklam Andreti iegādāties kādu no esošajām komandām.
Sebastians Fetels. Foto: Motorsport.com
1

Marko: "Fetels atkal un atkal zvanīja, interesējoties par vietu "Red Bull" komandā"

Sebastians Fetels aktīvi interesējies par iespēju 2025. gada sezonā startēt "Red Bull" komandā, tomēr saņēmis atraidījumu, atklājis Helmuts Marko.
Estebans Okons. Foto: Motorsport.com

Okons varētu zaudēt vietu "Alpine" sastāvā

Kā viena no skarbākajām versijām šobrīd parādījusies Estebana Okona iespējamā nomaiņa "Alpine" sastāvā ar citu pilotu. Lai gan šis scenārijs nešķiet ļoti ticams, šobrīd tiek baumots, ka jau nākamajā F1 posmā viņa vietā startēs testpilots Džeks Dūens, savukārt nākamgad franču pilota vietu varētu ieņemt Miks Šūmahers.