Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

F1 atceļ 40 gadus senu aizliegumu totalizatoru reklāmai

F1 atceļ 40 gadus senu aizliegumu totalizatoru reklāmai
Foto: Facebook.com/ScuderiaFerrari

"Liberty Media" ir atcēlusi četras desmitgades spēkā esošu aizliegumu sadarbībai ar uzņēmumiem, kas nodrošina totalizatoru rīkošanu sacensību laikā.

Šādu aizliegumu savulaik ieviesa F1 čempionāta bijušais komerciālo tiesību īpašnieks Bernijs Eklstouns. Pirms kāda laika šīs tiesības nopirka "Liberty Media", par to samaksājot astoņus miljardus ASV dolāru (USD), bet šobrīd jaunie īpašnieki meklē veidus, kā palielināt čempionāta ieņēmumus.

Šodien "Liberty Media" noslēdza līgumu ar mārketinga uzņēmumu "Interregional Sports Group", kas pārdos F1 sponsorēšanas tiesības totalizatoru kantoriem. Sadarbība noteikta uz pieciem gadiem par vērtību 100 miljoni USD.

Līdz ar to pēc gandrīz 40 gadu pārtraukuma totalizatoru rīkotāji atkal varēs reklamēties F1 čempionāta ietvaros, kā arī rīkot azartspēles. To reklāmas tikšot izvietotas gan uz elektroniskajiem baneriem trasēs, gan grafiski attēloti televīzijas tiešraidēs.

Līdzīgu soli šogad spēra ASV Nacionālā Futbola līga (NFL), atceļot toralizatoru reklāmas aizliegumu.

Izmantotie resursi:
SportBusiness Group


, 2018-09-18 23:13, pirms 6 gadiem
vai tas nozīmēs ,ka F1 varēs veikt live likmes?
, 2018-09-18 23:22, pirms 6 gadiem
Pa kapeikām...kādas naudiņas tad tas pats NFL dabūja?
, 2018-09-18 23:36, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: vai tas nozīmēs ,ka F1 varēs veikt live likmes?
Tā izskatās.
https://totallygaming.com/news/bett...
, 2018-09-18 23:51, pirms 6 gadiem
karliss rakstīja: Pa kapeikām...kādas naudiņas tad tas pats NFL dabūja?
NFL vēl nav nekādu lielo līgumu šai sakarā noslēguši. NBA parakstīja 3 gadu līgumu par 25 miljoniem.
, 2018-09-19 06:58, pirms 6 gadiem
Kad atkal varēs redzēt Marlboro uz Ferrari?
, 2018-09-19 08:18, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: NFL vēl nav nekādu lielo līgumu šai sakarā noslēguši. NBA parakstīja 3 gadu līgumu par 25 miljoniem.
Tad jau samērīgi. Paldies.
, 2018-09-19 09:37, pirms 6 gadiem
Ja var toto, tad kāpēc nevar cigaretes? Īpaši jau nu ārpuseiropas posmos. Divkosīgi kaut kā. Ferrari/Marlboro, Williams/Rothmans, etc. tikai pietrūkst, bet mazāk no tā neviens vēl smēķējis nav. Ferrari tā krievu spiegu vīrusprogramma laikam joprojām ir kā sponsors. To, lūk drīkst.
Ginters Steiners. Foto: Haas F1 Team

Bijušais komandas vadītājs Steiners iesūdz tiesā "Haas"

Iepriekšējais "Haas" vadītājs Ginters Steiners iesūdzējis tiesā savu bijušo komandu par viņam neizmaksāto komisijas naudu un viņa tēla pretlikumīgu izmantošanu mārketinga nolūkos.
Foto: f1.com

Peress: "Maiami posmā "McLaren" komanda bija ātrāka par mums"

Serhio Peress skaidro, ka iepriekšējā nedēļas nogalē notikušās Maiami GP izcīņas startā pieļāva rupju kļūdu sliktās saķeres dēļ, bet, lai izvairītos no sadursmes ar Maksu Verstapenu, nācies atlaist bremzes, kas rezultējās ar vairāku pozīciju zaudēšanu. Tomēr meksikānis atzīst, ka "McLaren" komanda jebkurā gadījumā bija ātrāka.
Foto: Motorsport.com
1

Verstapens: "Peress radīja bojājumus manai mašīnai"

Makss Verstapens atzinis, ka komandas biedrs Serhio Peress Maiami GP startā nedaudz aizķēra viņa mašīnas aizmuguri, radot minimālus tehniskus bojājumus. Tomēr "Red Bull" pilots neslēpa, ka Lando Noriss šajā sacīkstē bijis ātrāks.