Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: F1 piloti iesilda jauno Baku trasi

Piektdien Baku, Azerbaidžānā notika Eiropas "Grand Prix" treniņbraucieni, kuros pasaules vadošie piloti "iesildīja" jauno trasi kvalifikācijai un sacensībām. Foto: LaPresse/Scanpix, AFP/Scanpix, TT NYHETSBYRÅN/Scanpix, Digitale/Scanpix


Joss Verstapens ar dēlu Maksu. Foto: Verstappen.nl

Joss Verstapens: "Maksam šobrīd ir ātra mašīna, bet jāskatās tālākā nākotnē"

Komentējot Adriana Ņūvija gaidāmo aiziešanu no komandas, Joss Verstapens neslēpj, ka ir bažīgs par "Red Bull" nākotni. Maksa Verstapena tēvs uzskata, ka šāds pavērsiens var novest šī brīža ātrāko komandu līdz "sabrukumam".
Foto: Alpine F1

No "McLaren" aizgājušais Sančess kļūst par "Alpine" tehnisko direktoru

Davids Sančess, kurš pēc trim nostrādātiem mēnešiem pameta "McLaren" komandu, kļuvis par "Alpine" vienības galveno tehnisko direktoru.
Adrians Ņūvijs. Foto: Motorsport.com
1

Ņūvijs jau 2025. gadā varētu uzsākt darbu "Ferrari"

Adrians Ņūvijs vienojies ar "Red Bull", ka jau 2025. gadā viņam būs tiesības pievienoties kādai no konkurējošajām F1 vienībām. Šī brīža informācija liecina, ka tā visticamāk būs "Ferrari".