Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: "Williams" F1 komanda prezentē jauno modeli "FW41"

"Williams" komanda līdzjutējiem atrādījusi 2018. gada F1 sacīkšu modeli. "FW41" ir aprīkots ar "Mercedes" dzinēju, un komandas sastāvā šogad startēs kanādietis Lenss Strols, kā arī krievs Sergejs Sirotkins, kuram šī būs debija pasaules čempionātā. Foto: Williams F1 Team


, 2018-02-16 09:58, pirms 6 gadiem
Ak dies, tas briesmīgais aizsargs....
, 2018-02-16 10:25, pirms 6 gadiem
Njā, nesaprotu kur var izdomāt tik neglītu risinājumu
, 2018-02-16 10:50, pirms 6 gadiem
KaraLis rakstīja: Njā, nesaprotu kur var izdomāt tik neglītu risinājumu
Bet vai skaistais risinājums pildītu tam paredzētās funkcijas??
, 2018-02-16 13:24, pirms 6 gadiem
YeDo^ rakstīja: Bet vai skaistais risinājums pildītu tam paredzētās funkcijas??
Un šis pilda? Jā pasargā no riepas uzkrišanas uz galvas, bet vai šāds rīks pasargātu Bjanki dzīvību kad viņš paskrēja zem traktora? Domāju ka nē.
Un atlūzu vai citu mazāku priekšmetu atdalīšanos no priekšā braucošās formulas, galvu tas nekādā veidā nepasargās.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs: "Mums bija pavisam citāda jaudas stratēģija"

"Ferrari" pilots Šarls Leklērs Emīlijas-Romanjas F1 posmā piekāpās Maksam Verstapenam un Lando Norisam. Viņš atzīst, ka "Red Bull" un "McLaren" komandas uz šo sacīksti ar saviem dzinējiem bija paveikušas kaut ko, pēc sportista vārdiem, savādu.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Verstapens: "Nevarēju atslābt ne mirkli"

Imolas trasē guvis piekto uzvaru septiņos aizvadītajos posmos, Makss Verstapens atzinis, ka šajā sacīkstē no starta līdz finišam nācies braukt "ar gāzi grīdā". Ja citkārt čempiona uzvaras nākušas vieglāk, šoreiz pēdējā aplī bija jāizdara viss, lai Lando Noriss netiktu garām.
Foto: f1.com
10

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.