Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Elvijs Melnis

Hamiltons vēlas dominēt

Hamiltons vēlas dominēt
Luiss Hamiltons
Foto: AFP

Pērnās sezonas F-1 vicečempions brits Luiss Hamiltons atzinis, ka vēlētos šosezon dominēt F-1, taču nevar garantēt, vai spēs uzvarēt noslēguma kopvērtējumā.

Grūti paredzēt, kā Hamiltonam ies 2008. gada sezonā, jo visi gaidīs no viņa rezultātu, un pēc divkārtējā pasaules čempiona Fernando Alonso atgriešanās ''Renault'' vienībā Hamiltons kļuvis par neapšaubāmu komandas līderi, jo jauniņajam ''McLaren'' pilotam Heiki Kovalainenam pērnā sezona neizvērtās tik veiksmīga kā pirmajam melnādainajam F-1 pilotam. Vai Hamiltons spēs tikt galā ar sabiedrības uzmanību un preses spiedienu? To uzzināsim jau pavisam drīz - 16. martā Melburnā tiks dots starts pirmajam šīs sezonas posmam Austrālijas ''Grand Prix''.

''Tas būtu lieliski, ja es šosezon spētu dominēt,'' 2008. gada mērķi laikrakstam Briton's Sun atklāja talantīgais pilots. ''Jā, daudzi teica, ka nav interesanti vērot F-1, kad Mihaels Šūmahers visu laiku uzvarēja. Kamēr sacensība ir aizraujoša, tai nevajadzētu būt problēmai.''

''Nevaru apsolīt, ka šosezon kļūsu par pasaules čempionu, taču tas ir manos spēkos. To pierādīju jau pērnsezon. Daudziem mans sniegums kļuva par pārsteigumu, un spēju iegūt citu pilotu cieņu.''

Izmantotie resursi:
www.formula1.com


, 2008-01-14 02:40, pirms 16 gadiem
dominēt jau grib visi,ceru,ka jaunā sezona būs vismaz tik pat interesanta kā pagaišā!
, 2008-01-15 21:02, pirms 16 gadiem
Dominēt cīņā par 8. vietu ? Nu tas mazajam melnim arī spīd.

Go Red's ,go !
Foto: f1.com
10

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.