Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Elvijs Melnis

Šūmahers apmierināts ar F2008

Šūmahers apmierināts ar F2008
Mihaels Šūmahers
''Ferrari'' formulā

Septiņkārtējais pasaules čempions Pirmajā formulā vācietis Mihaels Šūmahers veltījis atzinīgus vārdus šīssezonas ''Ferrari'' modelim F2008. Pērn tieši ''Ferrari'' pilots Kimi Raikonens triumfēja sezonas kopvērtējumā.

''Mašīna ir ļoti daudzsološa, kā jau katru gadu,'' sacīja vairākus rekordus labojušais pilots. ''Patlaban gan nav viss izstrādāt līdz galam, jo laikā, kad tu brauc ārā no garāžas un veic izmēģinājumus, vajag pārbaudīt, vai viss ir savās vietās, taču mašīna ir izdevusies. Varēsim ar konkurentiem to salīdzināt tikai sezonas sākumā.''

Septiņkārtējais gada labākais planētas F-1 pilots pameta iemīļoto nodarbi 2006. gadā un kļuva par savas bijušās komandas ''Ferrari'' īpašo konsultantu, kā arī veica vairākus izmēģinājumu braucienus, taču kategoriski noliedza iespējamību atgriezties trasē. Šūmaheram arī tika piedāvāts ''Ferrari'' vadītāja amats, bet vācietis no tā atteicās. Visticamākais iemesls tam ir negatavība uzņemties šādu atbildības nastu, kā arī vēlme atpūsties no sacīkstēm.

Izmantotie resursi:
www.eurosport.com


, 2008-01-12 13:59, pirms 16 gadiem
jā, drīz viņa plakātu pie sienas nāksies aizstāt ar Raikonena bildi, bet ferrari turpina dominēt!
, 2008-01-12 14:56, pirms 16 gadiem
Ferarri & Schumis 4ever!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: f1.com
10

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.