Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

''Renault'': "Kubica sāk pats ēst, atveseļošanās norit ātrāk nekā plānots"

''Renault'': "Kubica sāk pats ēst, atveseļošanās norit ātrāk nekā plānots"
Robertam Kubicam šobrīd jāturpina ārstēties
Foto: AFP/Scanpix

F1 komanda "Renault" paziņojusi, ka, ja vācietis Niks Haidfelds Heresas notiekošajos testos būs gana ātrs, tad "Lotus Renault GP" viņu izvēlēsies kā Roberta Kubicas aizvietotāju.

Šobrīd plānojās, ka Haidfelds pie "Renault" stūres varētu sēsties, vai nu sestdien vai arī svētdien. Tāpat arī "Renault" sestdien vai svētdien plāno paskatīties uz Bruno Sennas sniegumu. Šobrīd bez Haidfelda, Vitantonio Liuci kandidatūrām uz Kubicas vietu pretendē arī Pedro de la Rosa, bet pēdējiem diviem braucējiem tiks dota iespēja tikai tādā gadījumā, ja komandas vadību neapmierinās Haidfelda sniegums.

"Haidfelds ir šeit, lai mēs viņu pārbaudītu," saka "Renault" komandas vadītājs Ēriks Buljē. "Kad mēs pabeigsim pārbaudīt viņu, tad, ja būsim apmierināti ar Haidfelda sniegumu, paturēsim viņu. Ja nē, tad Barselonas testos izmēģināsim kādu citu pilotu. Ja kādu vajadzētu aizvietot sezonas vidū, tad varētu izvēlēties kādu citu pilotu, bet šobrīd formula ir jāattīsta no baltas lapas, tāpēc mums ir nepieciešams pieredzējis pilots."

Tāpat arī Buljē atzina, ka Kubica šodien pārcietīs kārtējo operāciju, taču jau šobrīd viņa veselības stāvoklis ir uzlabojies. "Šodien viņam tiks veikta vēl viena četru stundu operācija. Ārstiem jāsaved kārtībā Kubicas elkonis, plecs un plaukstas locītava. Taču viņa veselībai vairs nedraud briesmas, tāpēc šīs ir šī brīža labākās ziņas. Katru dienu sazinos ar dakteriem un viņi saka, ka Kubica atveseļojas labi. Īstenībā viņš to dara ātrāk nekā plānots, jo ir sportists. Vakar viņš beidzot pats sāka ēst, tāpēc viss iet uz priekšu. Viss, ko šobrīd zinu, ir tas, ka viņš F1 nebrauks vismaz trīs mēnešus. Pēc tam tie varētu būt četri, pieci vai pat seši mēneši. Šobrīd viņam vajadzīgi trīs mēneši, lai atgūtos viņa ķermenis. Pēc tam redzēsim, kas būs tālāk," tā Buljē.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com


, 2011-02-11 09:11, pirms 13 gadiem
Prieks par Kubicu.
Jācer vismaz nākamgad atkal redzēsim viņu F1. Dažbrīd pat brīnums, cik ātri sportisti no visādām traumām atveseļojas.
Tas teksts virsrakstā "sāk baroties" gan asociējas it kā rakstītu par kādu dzīvnieku.
, 2011-02-11 09:13, pirms 13 gadiem
vo vo, par cilveekiem parasti saka eest, nevis baroties. Nobarot var cuukas
, 2011-02-11 09:13, pirms 13 gadiem
Ka tas ir baroties? Prieks,ka veselojas
, 2011-02-11 09:16, pirms 13 gadiem
Es gan biju domājis, ka līdz šim baroja tikai lopus un krievu zaldātus
, 2011-02-11 09:42, pirms 13 gadiem
''Renault'': "Kubica sāk pats ēst, atveseļošanās norit ātrāk nekā plānots"

Varētu padomāt, ka pirms tam viņa vietā ēda kāds cits...

Vecīt, turies!
, 2011-02-11 09:58, pirms 13 gadiem
Tu domā ka laižot caur venu barības vielas ir ēšana ?
, 2011-02-11 10:21, pirms 13 gadiem
tad jau bus labi Kubica ir ists vecis, zinot, cik vins ir profesionāls un ipatnejs cilveks(laba zina) domaju, ka vins F1 atgriezisies labaks ka jebkad agrak.
p.s. te ari paradas sportistu ipatnibas, ja pirms paris dienam arsts teica, ka Kubica vares sakt domat par atgriesanos ne atrak ka pec gada, tad sobridj jau varbut pec tris menesiem... tas butu kautkas neticams, ja pilots kuram gandriz pilniba norauj roku jau pec 3 menesiem varetu atgriezties viena no fiziski smagakajiem sporta veidiem
, 2011-02-11 11:41, pirms 13 gadiem
lulu89 rakstīja: Kubica pats sācis iet uz podiņu un vairs ar karotīti nav jābaro
Asprātis.
, 2011-02-11 11:47, pirms 13 gadiem
lulu89 rakstīja: Kubica pats sācis iet uz podiņu un vairs ar karotīti nav jābaro
Parasti nevēlu nevienam ļaunu, bet ceru, ka tu arī kādreiz nonāksi līdzīgā situācijā. Ja prātiņš īss, tad dzīvei jāiemāca par ko var smieties un par ko ne..
, 2011-02-11 12:38, pirms 13 gadiem
Lai izdodas pilnībā izveseļoties!
, 2011-02-12 13:31, pirms 13 gadiem
ar 1 l nevar izdziivot .. 0 iespeju .. takaa domaaju ka kautkas ir paarprasts
Ginters Steiners. Foto: Haas F1 Team
1

Bijušais komandas vadītājs Steiners iesūdz tiesā "Haas"

Iepriekšējais "Haas" vadītājs Ginters Steiners iesūdzējis tiesā savu bijušo komandu par viņam neizmaksāto komisijas naudu un viņa tēla pretlikumīgu izmantošanu mārketinga nolūkos.
Foto: f1.com

Peress: "Maiami posmā "McLaren" komanda bija ātrāka par mums"

Serhio Peress skaidro, ka iepriekšējā nedēļas nogalē notikušās Maiami GP izcīņas startā pieļāva rupju kļūdu sliktās saķeres dēļ, bet, lai izvairītos no sadursmes ar Maksu Verstapenu, nācies atlaist bremzes, kas rezultējās ar vairāku pozīciju zaudēšanu. Tomēr meksikānis atzīst, ka "McLaren" komanda jebkurā gadījumā bija ātrāka.
Foto: Motorsport.com
1

Verstapens: "Peress radīja bojājumus manai mašīnai"

Makss Verstapens atzinis, ka komandas biedrs Serhio Peress Maiami GP startā nedaudz aizķēra viņa mašīnas aizmuguri, radot minimālus tehniskus bojājumus. Tomēr "Red Bull" pilots neslēpa, ka Lando Noriss šajā sacīkstē bijis ātrāks.