Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Heresas testus ar pārliecinoši ātrāko laiku iesāk Masa

Heresas testus ar pārliecinoši ātrāko laiku iesāk Masa
Felipe Masa Heresas testos
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Spānijā, Heresas trasē, sākās otrie oficiālie testi, kuros ātrāko laiku uzrādīja "Ferrari" komandas pilots Felipe Masa. Augsto otro rezultātu uzrādīja Serhio Peress no "Sauber" komandas.

Uzreiz jāsāk ar to, ka šajos testos uz visu komandu dalībnieku formulām poļu valodā bija uzrakstīts Szybkiego powrotu do zdrowia Robert, kas, pārtulkojot uz latviešu valodu, nozīmē: ''Novēlam ātru izveseļošanos, Robert!''

Šodien pēc nepilnas nedēļas atsākās F1 testi, kuros ar jaunajiem modeļiem debitēja trīs komandas – "McLaren", "Force India" un "Marussia Virgin Racing". Jau septītajā aplī Masa uzrādīja šīs dienas ātrāko laiku. Pēc tam itāļu komanda strādāja pie garajiem braucieniem, bet dienas beigās brazīlietis veica arī pāris īsos braucienus, taču nevienā no tiem viņam neizdevās pārspēt no rīta uzrādīto 1:20.709 laiku.

Otrais labākais šodien bija Peress, kurš jau savā pirmajā lidojošajā aplī uzrādīja laiku 1:21.483, kas bija par 0,7 sekundēm lēnāks nekā Masam. Jāatzīmē, ka nedaudz vēlāk jau pieminētais Peress bija spiests apstāties, tādēļ trases tiesneši bija spiesti izkārt sarkanos karogus. Trešais ātrākais pirmajā testu dienā bija Marks Vēbers, kurš arī savu ātrāko laiku uzrādīja pašā sākumā. Astotais palika Vitālijs Petrovs, kurš šodien strādāja pie ļoti īsiem braucieniem. Nedaudz vēlāk arī Petrova dēļ (sagriešanās vienā līkumā) trasē tika izkārti sarkanie karogi. Tikai 14 apļus šodien veica Pastors Maldonado, kuram bija problēmas ar formulas aizmugurējo antispārnu.

Rīt testi turpināsies.

Heresas testu rezultāti

VietaPilotsFormulaLaiks
1.Felipe MassaFerrari1:20.709
2.Sergio PerezSauber-Ferrari+ 0.774
3.Mark WebberRed Bull-Renault+ 0.813
4.Daniel RicciardoToro Rosso-Ferrari+ 1.046
5.Lewis HamiltonMcLaren-Mercedes+ 1.205
6.Jaime AlguersuariToro Rosso-Ferrari+ 1.980
7.Adrian SutilForce India-Mercedes+ 2.763
8.Vitaly PetrovRenault+ 2.795
9.Nico RosbergMercedes+ 3.254
10.Jarno TrulliLotus-Renault+ 3.749
11.Timo GlockVirgin-Cosworth+ 4.377
12.Pastor MaldonadoWilliams-Cosworth+ 14.259

Izmantotie resursi:
www.autosport.com


, 2011-02-10 21:59, pirms 13 gadiem
Pēc šādiem testiem grūti ko spriest, jo nevar zināt pie kā kurš strādā...
, 2011-02-10 22:05, pirms 13 gadiem
Testi barselona dos puslidz skaidsribu kas tad bus lideris sezonas sakuma
, 2011-02-10 22:21, pirms 13 gadiem
Njā, nauda tiešām daudz ko nosaka... Pērn pirmajos testos Hilkenbergs tik švaki nenostartēja kā Maldonado..... Redzēsim vai Williams ar šādu lēmumu nebūs iebraukuši auzās
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.
Ginters Steiners. Foto: Haas F1 Team
1

Bijušais komandas vadītājs Steiners iesūdz tiesā "Haas"

Iepriekšējais "Haas" vadītājs Ginters Steiners iesūdzējis tiesā savu bijušo komandu par viņam neizmaksāto komisijas naudu un viņa tēla pretlikumīgu izmantošanu mārketinga nolūkos.