Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Jankovskis

Arī ''Toyota'' prezentē jauno modeli

Arī ''Toyota'' prezentē jauno modeli
''Toyota'' komandas piloti pie sava
jaunā ''TF108'' modeļa
Foto: AFP

Šodien savu jauno modeli ''TF108'' prezentēja ''Toyota'' komanda, tādejādi pievienojoties ''Ferrari'' un ''McLaren'' komandām, kuras jau ir prezentējušas savu jauno modeli.

Atklāšana notika Vācijā, kur arī ir komandas bāzes vieta. Prezentācijā piedalījās galvenā sponsora ''Panasonic'' pārstāvji, žurnālisti, komandas vadība un piloti Jarno Trulli, Timo Gloks un testu pilots Kamuis Kobajaši. Komanda uz šo modeli vieš lielas cerības, jo pagājušais gads komandai bija pagalam neveiksmīgs – 13 punkti un sestā vieta.

''Protams, mūsu mērķis ir izcīnīt uzvaras pēc iespējas ātrāk,'' iesāk komandas šefs Tadaši Jamašina. ''Galvenais ir uzlabot pagājušā gada rezultātus, jo mēs neesam apmierināti ar tiem, kādi tie bija 2007.gada sezonā. Ceram, ka šis modelis būs daudz konkurētspējīgāks un mūsu piloti regulāri spēs finišēt punktos.''

''Visi darbinieki ir motivēti un strādā pēc labākās sirdsapziņas. Komunikācija starp komandu un pārējiem cilvēkiem, kas ir iesaistīti šajā darbā, ir ļoti laba. Visi kopā mēs strādājam kā viens vesels mehānisms. Mūsu komandā valda ļoti laba gaisotne, un man par to ir liels prieks.''

Tāpat ir zināms, ka pirmie testu braucieni ar šo jauno modeli tiks aizvadīti nākošo sestdien, Heresas trasē.

Izmantotie resursi:
www.f1-live.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-10 14:53, pirms 16 gadiem
foto foto foto plzz
, 2008-01-10 14:54, pirms 16 gadiem
formula japaanas karogu atgaadina
, 2008-01-10 15:12, pirms 16 gadiem
vo vo atgadina japanas karog zini pat kapeec vnk boss ir japaanis gribeeji izcelties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-10 15:39, pirms 16 gadiem
nu es gribeetu teikt, ka vieniigi iekshas ir samainiitas!
, 2008-01-10 16:08, pirms 16 gadiem
veel tikai vajadzeetu normaalus brauceejus...
, 2008-01-10 16:42, pirms 16 gadiem
jaa jaa gribeeju izcelties !

starpcitu nezinaaju ka toyota no japaanas naak...
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.