Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Armands Skutelis

Hamiltons nepametīs "McLaren"

Hamiltons nepametīs "McLaren"
Luiss Hamiltons
Foto: AFP

"McLaren" komandas pilots un pašreizējais F-1 čempions Luiss Hamiltons paziņojis, ka jūtas tik cieši saistīts ar "McLaren" komandu, ka nekad to neatstās, lai pārietu uz kādu citu no F-1 komandām.

"Es piedzimu un uzaugu "McLaren". Tā ir manas mājas. Jā, es apstiprinu, ka nekad nemainīšu komandu" teica slavenais sportists itāļu laikrakstam "Courriere dalla Sera".

Tāpat Hamiltons, kas šogad kļuva par visu laiku jaunāko F-1 čempionu 23 gadu vecumā noteica, ka viņa ilgstošās un labās attiecības ar komandas bosu Ronu Denisu ir viens no iemesliem, kāpēc viņš nevar iedomāties sevi braucam citas komandas sastāvā.

"Es ļoti cienu Ronu Denisu un to, ko viņš manā labā ir darījis" viņš atzina.

Tāpat Hamiltons izteica atbalstu Džensonam Batonam, kas var palikt bez F-1 komandas, jo ''Honda'' finanšu problēmu dēļ nolēmusi izstāties no čempionāta un var izjukt pavisam, ja tai netiks atrasts jauns sponsors.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com


, 2008-12-09 15:59, pirms 15 gadiem
es zinaaju! Luiss ir uzticiigs manai komandai!!!!
, 2008-12-09 19:09, pirms 15 gadiem
HONDU iespējams pārņems "Provide".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-09 21:07, pirms 15 gadiem
Provide
, 2008-12-10 14:41, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: HONDU iespējams pārņems "Provide".
provide ilgi smejos varbut olte un citi dabas draugi var nopirkt hondu un to nosaukt par providi
, 2008-12-10 14:54, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: HONDU iespējams pārņems "Provide".
pienemu ka hondas izstsanas no F1 varetu but loti labs taktisks solis. ka zinams prodrive vada bijusais hondas(BAR honda) vaditajs ricards kurs veljoprojam ir ciesi saistits ar hondu. vardu sakot domaju ka honda pardod savu komandu lai nezaudetu miljonus ekonomiskas krizes laika. prodrive noperk komandu, piedava sponsoriem labi paspidet uz jaunas komandas fona un dabu no tiem labu budzetu. ekonomiska krize beidzas un honda atperk savu komandu tadejadi ekonomiskas krizes laika nezaudejot ne santima kamer citas komandas noteikti sis krizes laika bus zaudejusas labi daudz miljonus. honda nebus zaudejusi ne santima, ricards bus nopelnijis paris miljonus no sponsoru naudas un iespejams pat tiek pie kada amata atjaunotaja honda...
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.