Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Vai igaunis Juri Vips kļūs par F1 pilotu?

Kas ir Juri Vips, kā viņš ir nokļuvis pie "Formula 1" sliekšņa un, vai viņam ir izredzes kļūt par pirmo Baltijas valstu pilotu autosporta elitē? Skatieties "F1.LV" sagatavotajā video!

, 2022-04-05 14:51, pirms 2 gadiem
Gribējās ar dzirdēt viedokli vai tad kļūs par F1 pilotu nevis viedo laiks rādīs.
, 2022-07-01 22:28, pirms 2 gadiem
Skaists Dibens rakstīja: Gribējās ar dzirdēt viedokli vai tad kļūs par F1 pilotu nevis viedo laiks rādīs.
Laikam jau var diezgan droši teikt, ka laiks ir rādījis un atbilde ir NEKĻŪS.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs: "Mums bija pavisam citāda jaudas stratēģija"

"Ferrari" pilots Šarls Leklērs Emīlijas-Romanjas F1 posmā piekāpās Maksam Verstapenam un Lando Norisam. Viņš atzīst, ka "Red Bull" un "McLaren" komandas uz šo sacīksti ar saviem dzinējiem bija paveikušas kaut ko, pēc sportista vārdiem, savādu.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Verstapens: "Nevarēju atslābt ne mirkli"

Imolas trasē guvis piekto uzvaru septiņos aizvadītajos posmos, Makss Verstapens atzinis, ka šajā sacīkstē no starta līdz finišam nācies braukt "ar gāzi grīdā". Ja citkārt čempiona uzvaras nākušas vieglāk, šoreiz pēdējā aplī bija jāizdara viss, lai Lando Noriss netiktu garām.
Foto: f1.com
10

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.