Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Itāļu prese: Raikonens paliks "Ferrari" komandā

Itāļu prese: Raikonens paliks "Ferrari" komandā
Kimi Raikonens
Foto: LaPresse/Scanpix

Par spīti daudzajām baumām par Kimi Raikonena aiziešanu no "Ferrari", leģendārā komanda gatavojas paziņot par sadarbības turpināšanu ar somu autosportistu, vēsta itāļu medijs "Motorionline".

Iepriekš plaši bija izskanējusi informācija, ka "Ferrari" uz 2016. gada sezonu jau parakstījusi vienošanos ar citu somu F1 pilotu Valteri Botasu, kurš šobrīd startē "Williams" sastāvā. Lai gan šai ziņai no preses puses tika piešķirts ļoti ticams statuss, pats Botass tagad šīs ziņas kategoriski noliedz.

"Ir izskanējusi kaitinoša informācija," šonedēļ komandas sponsora "Sure" rīkotā pasākumā sacīja Botass. "Šīs ziņas nav patiesas un tas nav godīgi ne attiecībā pret "Williams" komandu, ne arī pret Kimi. Pirms tiek paziņoti konkrēti fakti, mums ir vienkārši jāgaida, kas notiks tālāk."

"Motorionline" rīcībā nonākusi informācija, ka "Ferrari" komanda Moncas "Grand Prix" nedēļas nogalē, kas gaidāma no 4. līdz 6. septembrim, gatavojas paziņot ne vien par sadarbības turpināšanu ar Raikonenu, bet arī līguma pagarināšanu ar tehnisko direktoru Džeimsu Elisonu, lai gan izskanējušas runas, ka tieši viņš tiekot vainots pie iepriekš piedzīvotā "Ferrari" rezultātu krituma.

Iepriekšējā posmā Ungārijā pēc ilgāka pārtraukuma Sebastians Fetels atnesa "Ferrari" komandai uzvaru, kas bija otrā šajā sezonā, turklāt Raikonens bija drošā otrajā vietā, pirms radās tehniskas problēmas un drīz pēc tam nācās izstāties.

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...


, 2015-08-04 17:48, pirms 9 gadiem
lai jau domā kā būs var jau palikt
, 2015-08-04 18:04, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: lai jau domā kā būs var jau palikt
Ja Tu vēl iemācītos likt pieturzīmes, varbūt komentāram rastos jēga
, 2015-08-04 19:44, pirms 9 gadiem
regjis rakstīja: Ja Tu vēl iemācītos likt pieturzīmes, varbūt komentāram rastos jēga
Neņem jaunieti tik nopietni. Dzimšanas gadu jau norādījis.
Ceru, ka Kimi vēl parādīs daudzus labus braucienus. Tie trakie ir vislabākie!
, 2015-08-05 00:16, pirms 9 gadiem
To ko teicu pirms 3 meneshiem tie te tgd tikai uzraxta Lieshu saits jau sezonas saakumaa raxtiija,ka Ferrari prezidents teica,ka Kimii vinjam patiikot un turpinaas sadarbiibu!
, 2015-08-05 08:28, pirms 9 gadiem
Kimi nebūt nav sliktāks par to pašu Pirkstu, tikai neveiksmes viņu vajā. Dēļ tām viņš ir pagrūdis vismaz vienu titulu vēl esot Maklārenā
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.