Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

"McLaren" prezentē jauno unikālo modeli

"McLaren" prezentē jauno unikālo modeli
Jaunais "McLaren MP4-26" modelis
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Berlīnē jauno "MP4-26" modeli prezentēja "McLaren" komanda. Līdz ar to palikusi tikai ''Marussia Virgin Racing'' komanda, kura vēl nav prezentējusi jauno modeli.

Valensijas testos "McLaren" izmantoja "MP4-25" modeli, taču šodien līdzjutēji un visi citi interesenti Berlīnē tika iepazīstināti ar jauno "MP4-26" modeli. Šim modelim, atšķirībā no konkurentiem, gaisa savācējs ir augšā, kuram blakus atrodas vēl divas mazākas atveres. Taču tas vēl nav viss, jo formulu sānos ir vēl gaisa savācēji. Interesanti, ka šī modeļa purngals ir plats un augsts. Lai arī klīda runas, ka "McLaren" formulas izpūtēji varētu būt līdzīgi "Lotus Renault" modelim ("Renault" izpūtēji ir pie sānu gaisa savācējiem), beigās redzams, ka tie tomēr ir novietoti formulas aizmugurē.

"Domāju, ka tas bija svarīgi, ka mēs pēc iespējas ilgāku laiku pavadījām būvējot šo modeli, jo tas mums ļaus trasē būt konkurētspējīgākiem. Tas bija labi, ka Valensijā varējām braukt ar veco modeli un ar jaunajām riepām, jo mēs tās varējām salīdzināt. Taču, neskatoties uz to, ka braucām ar pagājušā gada modeli, mēs atklājām dažas jaunas lietas, par kurām esam priecīgi. Ja mēs tagad jaunajā modelī saliksim visus jaunos uzlabojumus un citas lietas, tad jau Heresas testos mēs būsim labā kondīcijā,'' saka Džensons Batons.

"Mēs ar Batonu savās karjerās esam sasnieguši daudz, taču mēs vēl gribam sasniegt daudz vairāk," saka Luiss Hamiltons. "Mēs gribam pārspēt viens otru, taču tajā pašā laikā arī gribam strādāt kopā. Šogad mēs būsim daudz spēcīgāki."

Izmantotie resursi:
www.autosport.com


, 2011-02-04 21:41, pirms 13 gadiem
Mclaren - sava ceļa gājēji...
kopš komandu vada Vitmāršs, maki visu laiku cenšas darīt savādāk kā to dara konkurenti.
, 2011-02-04 21:49, pirms 13 gadiem
Tu gribēji teikt kopš pašiem komandas aizsākumiem. Ar to arī McLaren atšķiras no lielākās daļas citu komandu.
, 2011-02-04 21:50, pirms 13 gadiem
Video nebūs kā formulu saliek kopā?
, 2011-02-05 10:22, pirms 13 gadiem
es teiktu ka man pat ljoti patik vinju jaunaa formula
, 2011-02-05 10:39, pirms 13 gadiem
Nu dizains iespaidigs!
, 2011-02-05 12:03, pirms 13 gadiem
cerams ka šī formula tiks garām RBR.
Foto: f1.com
10

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.