Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Elvijs Melnis

Šūmahers atteicies no svarīgā amata

Šūmahers atteicies no svarīgā amata
Mihaels Šūmahers
Foto: AFP

Septiņkārtējais pasaules čempions Pirmajā formulā vācietis Mihaels Šūmahers esot atteicies no piedāvājuma kļūt par ''Ferrari'' šefu, sacījis bijušais itāļu komandas vadītājs Žans Tods.

38 gadus vecajam pilotam tika piedāvāts svarīgākais amats ''Ferrari'' vienībā, taču vācietis nolēma atteikties un kļuva par ''Ferrari'' padomdevēju. Par šefu kļuva Stefano Domenikalli, savukārt Tods patlaban ieņem sporta direktora amatu.

''Mihaels Šūmahers bija labākais no visiem kandidātiem, taču viņš nepiekrita,'' vācu izdevumam Auto Motor und Sport sacīja Tods.

Šūmahers, kurš piecus no saviem septiņiem tituliem izcīnījis tieši ar itāļu vienību, ziemas periodā strādājis par ''Ferrari'' izmēģinātāju, kā arī palīdzēja Vācijas komandai triumfēt Čempionu sacīkstē Vemblija stradionā.

Izmantotie resursi:
www.eurosport.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-04 10:21, pirms 16 gadiem
ja vien gribēs, kļūs arī par 8kārtējo pasaules čempionu F-1!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-08 13:04, pirms 16 gadiem
Vajadzeeja pienemt amatau bet nekas padodeveejs vinji ir loti labs raikonenam patika ta izstijaas
Flavio Briatore. Foto: Motorsport.com

Briatore gatavojas atgriezties "Alpine" komandā

Francijas un Itālijas mediji vēsta, ka "Alpine" komandā gatavojas atgriezties Flavio Briatore, kurš savulaik bija tās vadītājs.
Mohameds ben Sulajems. Foto: FIA

FIA prezidents rekomendē "Andretti" nopirkt kādu no esošajām F1 komandām

Komentējot "Andretti" nedienas saistībā ar centieniem iekļūt F1 čempionātā, Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Mohameds ben Sulajems devis padomu Maiklam Andreti iegādāties kādu no esošajām komandām.
Sebastians Fetels. Foto: Motorsport.com
1

Marko: "Fetels atkal un atkal zvanīja, interesējoties par vietu "Red Bull" komandā"

Sebastians Fetels aktīvi interesējies par iespēju 2025. gada sezonā startēt "Red Bull" komandā, tomēr saņēmis atraidījumu, atklājis Helmuts Marko.