Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Cimmermanis

Bergers: "Komandai pietrūks Fetela"

Bergers: "Komandai pietrūks Fetela"
Sebastians Fetels
Foto:AFP

Viens no "Toro-Rosso" komandas īpašniekiem, F-1 leģenda Gerhards Bergers atzinis, ka komandai nākamzsezon trūks jaunā vācu pilota Sebastiana Fetela, kurš pēc šīs sezonas pāries uz "Red Bull" vienību.

Savā debijas sacīkstē pērn Indianapoisā Fetels ar "Sauber" formulu izcīnīja 8.vietu, bet augustā pārgāja uz "Toro Rosso" un šajā laikā rādījis atzīstamu sniegumu - 4.vieta Ķīnas GP pērn, šosezon Fetels pilotu vērtējumā ar deviņiem punktiem ieņem 14.vietu. Ar salīdzinoši lēno formulu tas nav slikts rezultāts.

"Mūsu rezultāti ar Skotu Spīdu un Vitantonio Liuci pērn nebija spoži, bet viņš [Fetels] pierādīja, ko var paveikt ar šo komandu, mehāniķiem, inženieriem," atzina Bergers. "Viņš pietrūks ikvienam no komandas."

"No otras puses, bez "Red Bull" mēs neko nesasniegtu, tāpēc esmu priecīgs, ka varam ko dot arī viņiem. Es gan labprāt paturētu Fetelu komandā," sacīja F-1 leģenda.

Bergers arī pastāstīja, ka komanda vēl nav izlēmusi, kuri divi braucēji ieņems pilotu vietas nākasezon. "Vispirms mēs aplūkosim, ko varam dabūt "Red Bull" jauno pilotu programmā un tad paskatīsimies. Bet vēl neko neesam izlēmuši."

Runājot par "Toro Rosso" otru pilotu Sebastianu Burdē, Bergers atzina, ka vēl nav īsti noformulējis savu viedokli par viņa sniegumu. "F-1 jums jādod pilotam pusgads,lai varētu vērtēt viņa sniegumu. Pusgads ir pagājis un tagad viņš [Burdē] ir situācijā, kad viņam jāparāda savs talants."

Izmantotie resursi:
autosport.com


, 2008-09-01 15:36, pirms 16 gadiem
Fetels talantīgs braucējs
, 2008-09-01 15:41, pirms 16 gadiem
no Red Bull uz Red Bull interesanti
, 2008-09-01 21:20, pirms 16 gadiem
Protams ka pietruks,man ari.. Jo pagaidam toro roso izskatas labaka par redbull
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.
Niko Hilkenbergs. Foto: Hoch Zwei/Zumapress.com/Scanpix

F1 braucējs Hilkenbergs pēc sezonas pametīs "Haas" un pievienosies "Audi"

Pieredzējušais Pirmās Formulas (F1) braucējs Niko Hilkenbergs pēc šīs sezonas pametīs "Haas" komandu un pievienosies "Sauber", kas pēc nākamās sezonas pārtaps par "Audi", šodien vēstīja abas vienības.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.