Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Jankovskis

Arī brāļi Solbergi startēs čempionu sacīkstē

Ir kļuvis zināms, ka 16. decembrī Londonā, Vemblija stadionā, Čempionu sacīkstē Norvēģijas komandu pārstāvēs WRC rallija piloti Peters un Henings Solbergi.

"Tā ir pirmā reize, kad Norvēģija tiks pārstāvēta šajā Čempionu sacīkstē," saka Peters Solbergs. "Uzskatu, ka mēs būsim stiprs duets. Domāju, ka mūs atbalstīt būs atbraukuši ļoti daudz norvēģu."

"Ir liels gandarījums, ka tevi uzaicina pārstāvēt Norvēģiju Čempionu sacīkstē, pie tam vēl kopā ar brāli. Tas būs jautrs pasākums," saka Henings Solbergs.

Ir arī noskaidrojies, ka šogad piloti brauks ar WRC rallija ražotāju komandas "Ford" automašīnu "Ford Focus RS WRC", Aston Martin Vantage N24, kura būs aprīkots ar 410 zirgspēkiem, kā arī ar bagiju.

Atgādināsim, ka 2006 gadā šīs sacensības tika translētas uz vairāk nekā 200 valstīm, bet kopējā auditorija bija ap 186 miljoniem cilvēku, tāpēc daudzi uzskata, ka šogad šis rekords tiks pārsists.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com
www.raceofchampions.com
Foto: www.pettersolberg.com


, 2007-11-28 10:52, pirms 16 gadiem
In loving memory of Colin McRae....
, 2007-11-28 11:10, pirms 16 gadiem
Sulbergs, nevis Solbergs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-28 16:20, pirms 16 gadiem
es biju viens no 186 milijoniem
, 2007-11-28 16:56, pirms 16 gadiem
es ari!
, 2007-11-28 18:56, pirms 16 gadiem
Papuass: Pats tu kā Sulbergs! Vēl pateiksi, ka mūsu "izcilo" rallija pārzinātāju - žurnālistu tulkojums ir pareizākais? Es tikai ierēcu par tādiem tulkojumiem kā Sulbergs, Grenelms utt..
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix

Ar Andžeju Ļebedevu sastāvā startēs jaunā pasaules spīdveja čempionāta sezona

Šajā nedēļas nogalē sāksies FIM pasaules spīdveja čempionāta (FIM Speedway Grand Prix) 2024. gada sezona, pasaules ātrākajiem spīdveja braucējiem, sacenšoties Donji Kraljevecā, Horvātijā. Pirmo reizi pasaules čempionāta vēsturē pilnu tā sezonu veiks Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs, kurš iekļauts braucēju pamatsastāvā, startējot arī 7. septembrī FIM Speedway Grand Prix paredzētajā posmā Rīgā, Latvijā.
Foto: Raimonds Volonts

Autošosejas sezonas atklāšanā "ABC Race" klasē triumfē Agafonovs, "Dzintara aplī" uzvara Švaglim

Ar dramatiskām sacensībām un pozitīvu trases dienu svētdien, 21. aprīlī, Biķerniekos tika aizvadīts “MANO CUP” autosporta pasākums. Trackday daļā savus spēkus trasē ar ielas un sacīkšu automašīnām izmēģināja gan pieredzējuši, gan jauni dalībnieki, savukārt “ABC Race” un “Dzintara apļa” autošosejas seriālu sezonas atklāšanā tika piedzīvotas aizraujošas cīņas un pamatīgas avārijas.
Andžejs Ļebedevs. Foto: no Andžeja Ļebedeva arhīva

Andžejs Ļebedevs: "Gribu pierādīt, ka neesmu GP seriālā nejauši"

Jau pavisam drīz - 27. aprīlī - startēs 2024. gada spīdveja "Grand Prix" seriāls jeb individuālais pasaules čempionāts. Pirmo reizi vēsturē starp tā pamatdalībniekiem būs Latvijas spīdvejists - daugavpilietis Andžejs Ļebedevs. 2017. gada Eiropas čempions sekmīgi sāka jauno sezonu un cer sekmīgi sākt arī GP seriālu Horvātijā.