Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: "Indy 500" sacīkstes aptur pēc smagas avārijas

Šovakar leģendārajā Indianapolisas trasē startēja "Indy 500" autosacīkstes. Lai gan vairāk nekā 50 apļus cīņa ritēja mierīgi, sacensības nācās apturēt, kad šausminošu avāriju piedzīvoja kvalifikācijas uzvarētājs Skots Diksons. Pēc tam, kad sienā ietriecās Džejs Hovards, no viņa mašīnas Diksons nespēja izvairīties, pēc sadursmes uzlidojot gaisā un ietriecoties barjerā. Brīnumainā kārtā Diksons pats spēja izkāpt no auto un smagas traumas nav guvis, bet sacīkstes apturēja, lai attīrītu trasi un salabotu bojāto drošības sētu. Tobrīd par sacīkšu līderi bija kļuvis F1 pilots Fernando Alonso, kurš "Indy 500" startē pirmo reizi. Video avots: https://www.youtube.com/watch?v=kFp...

, 2017-05-28 22:48, pirms 7 gadiem
Jā, Alonso bija līderis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-28 23:14, pirms 7 gadiem
bet prieks par Sato. Lai ar kā, tomēr F1 ir topā
Pauls Jonass. Foto: MXGP
7

Sarežģītos laikapstākļos Jonass brauc stabili un sasniedz labāko rezultātu sezonā

Šodien MXGP piektā posma pirmajā braucienā Portugālē lietainos un ļoti sarežģītos laikapstākļos stabilu braucienu veica latvietis Pauls Jonass, kurš otro reizi sezonā kādā no braucieniem iekļuva labāko trijniekā, to noslēdzot otrajā vietā. Braucienā uzvarēja Tims Gajsers, bet tā laikā krita līdzšinējais kopvērtējuma līderis Horhe Prado. Otrais brauciens plkst. 19:00.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: Yamaha Racing
2

Latvieši EMX klasēs otrajā desmitā Eiropas čempionāta posmā

LETA. Latvijas motosportisti Markuss Ozoliņš, Jēkabs Kubuliņš un Kārlis Alberts Reišulis šajā nedēļas nogalē Portugālē Eiropas čempionāta trešā posma sacensībās 125 kubikcentimetru (EMX125) un 250 kubikcentimetru (EMX250) klasēs ieņēma vietas otrajā desmitā.
Foto: batcc.eu

Ar Šubecka dominanci noslēdzas Pērnavas BaTCC autošosejas sacensībās

Ar Ričarda Šubecka divām uzvarām divos braucienos BMW 325 CUP klasē Pērnavas “Porsche Ring” trasē iesākta Baltijas autošosejas čempionāta sezona, bet jaudīgajā “GT” klasē uzvara Latvijas komandas Rode Racing pilotam Leo Messenger.