Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Dāvis Ivanovs "Red Bull Kart Fight" finālā

Sižets no Austrijas, kur pagājušajās brīvdienās Formula 1 trasē "Red Bull Ring" norisinājās amatieru kartinga sacensību "Red Bull Kart Fight" pasaules fināls. Latviešu motokrosists Dāvis Ivanovs izcīnīja astoto vietu 20 braucēju konkurencē, bet Andrejs Laipnieks izšķirošajās sacensībās guva 14. vietu. Ar diviem sportistiem bija pārstāvēta tikai Latvija un Brazīlija, bet uzvarētāja kauss aizceļoja uz Japānu.

Pauls Jonass. Foto: Full Spectrum Media
1

Jonasam operācija veikta veiksmīgi, 2024. gada sezona gan ir beigusies

Šodien pirms MXGP posma Ķegumā Paula Jonasa menedžeris Kristers Serģis apliecināja, ka Paulam Jonasam, kurš piedzīvoja smagu kritienu Vācijas posmā, iepriekšējās nedēļas izskaņā traumētajam plecam un augšdelmam tika veikta veiksmīga operācija. Atlabšanas periods gaidāms trīs līdz četru mēnešu garumā, kas nozīmē, ka šī sezona viņam ir beigusies.
Romēns Fevrs. Foto: Kawasaki
1

Ķeguma MXGP posmā traumas dēļ nestartēs pērnā gada vicečempions Fevrs

Savainojuma dēļ šonedēļ gaidāmo pasaules motokrosa čempionāta posmu Latvijā būs spiests izlaist 2015. gada MXGP čempions un pērnā gada vicečempions Romēns Fevrs.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Vairāk par 100 ekipāžām sestdien startēs minirallijā "Gulbis"

Sestdien, 8.jūnijā, ar Gulbenē notiekošām sacensībām "Gulbis" tiks atklāta šī gada "ERST Finance" minirallija sezona un startam te gatavojas 105 ekipāžas.