Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Foto: Baumanis Argentīnā debitē pie 600 Zs jaudīgās ''Ford Fiesta'' stūres

Ceturtdien Argentīnā debiju pie ''Ford Fiesta'' stūres piedzīvoja latviešu rallijkrosa braucējs Jānis Baumanis, kuram šis ir tikai ceturtais starts pie ''SuperCar'' mašīnas stūres. Atgādināsim, ka pirmajā kvalifikācijas kārtā Reinis Nitišs un Baumanis brauks vienā braucienā. Jāatzīmē, ka pēc izlozes notika preses konkurence, kurā piedalījās arī Baumanis.
Foto: Rihards Baumanis


Foto: EPA/ROMAN RIOS
1

15 kritienu Spānijas "MotoGP" sprinta sacīkstēs uzvaru svin Horhe Martins

Spānijas ''MotoGP" pārliecinošu uzvaru sprinta sacīkstēs izcīnīja kopvērtējuma līderis Horhe Martins. Jāatzīmē, ka šī sacīkste atmiņā paliks ar 15 kritieniem.
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.