Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Bogdanovs un Ļebedevs - kārtas septiņniekā

Bogdanovs un Ļebedevs - kārtas septiņniekā
Andžejs Ļebedevs iekļauts labāko septiņniekā visās piecās līdz šim aizvadītajās Polijas Nice spīdveja līgas kārtās.

Divi Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandas motobraucēji iekļauti Polijas Nice spīdveja līgas 5. kārtas labāko septiņniekā - Maksims Bogdanovs un Andžejs Ļebedevs.

Piektās kārtas mačā "Lokomotīve" savā mototrekā ar 54:36 pārspēja Ribņikas ROW komandu, bet Bogdanovs un Ļebedevs atveda attiecīgi 12 un 10 punktus. Maksims uzvarēja savus pirmos četrus braucienus pēc kārtas, bet Andžejs lieliski aizvadīja mača beigas, gūdams divas skaistas uzvaras. Bogdanovs kārtas labāko septiņniekā šosezon ieķļauts otro reizi, bet Ļebedevs - piekto no piecām iespējamajām reizēm!
Bez abiem "Loko" spīdvejistiem 5. kārtas labāko septiņniekā vēl ir dānis Kenijs Larsens no Žešuvas "PGE Marma" (daugavpiliešu nākamais pretinieks jau šo piektdien), zviedrs Madss Korneliusens no Lodzas "Orzel", krievs Andrejs Kudrjašovs no Ļubļinas KMŽ, Adrians Gomuļskis no Gņezno "Carbon Start" un Šimons Vožņaks no Bidgoščas "Polonia".


Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix

Ar Andžeju Ļebedevu sastāvā startēs jaunā pasaules spīdveja čempionāta sezona

Šajā nedēļas nogalē sāksies FIM pasaules spīdveja čempionāta (FIM Speedway Grand Prix) 2024. gada sezona, pasaules ātrākajiem spīdveja braucējiem, sacenšoties Donji Kraljevecā, Horvātijā. Pirmo reizi pasaules čempionāta vēsturē pilnu tā sezonu veiks Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs, kurš iekļauts braucēju pamatsastāvā, startējot arī 7. septembrī FIM Speedway Grand Prix paredzētajā posmā Rīgā, Latvijā.