Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Autokrosa braucējs Jānis Boks otrais EČ posmā Francijā

Autokrosa braucējs Jānis Boks otrais EČ posmā Francijā
Jānis Boks

Teicamu panākumu Eiropas autokrosa čempionāta piekajā posmā svinēja Latvijas sportists Jānis Boks, kurš ierindojās augstajā otrajā vietā. Pavisam šajā posmā startēja 41 dalībnieks.

Latvijas autokrosa braucējs Jānis Boks izcīnījis otro vietu "SuperBuggy" klasē Eiropas autokrosa čempionāta piektajā posmā Francijā, Senžoržas de Montegu trasē.

Kvalifikācijas braucienos gūstot vienu uzvaru un divas otrās vietas savos braucienos, Jānis A finālam kvalificējās no astotās starta vietas. Lieliskā finālbraucienā Boks nokļuva otrajā vietā, piekāpjoties vienīgi vairākkārtējam Eiropas čempionam vācietim Berndam Štūbem.

Uz pjedestāla trešā pakāpiena cits vācietis Andrē Hinenkamps. Šis ir augstākais Latvijas autokrosa braucēju sasniegums kopš 2010. gada. Interesanti, ka arī togad otro vietu un tieši Francijā (citā trasē) izcīnīja Jānis Boks.

Informāciju sagatavoja
Viesturs Saukāns,
LAF Preses dienesta vadītājs


, 2013-07-21 21:02, pirms 11 gadiem
Super! Jānis malacis. Vajadzētu vēl kādu pjedestālu paņemt, lai pierādītu, ka tā nebija tikai nejaušība, bet jau tendence, ka viņš ir spēks šajā klasē. Šajā posmā startēja tikai viens mūsējais?
, 2013-07-22 09:36, pirms 11 gadiem
Apsveicu! Augstas raudzes panākums!
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix

Ar Andžeju Ļebedevu sastāvā startēs jaunā pasaules spīdveja čempionāta sezona

Šajā nedēļas nogalē sāksies FIM pasaules spīdveja čempionāta (FIM Speedway Grand Prix) 2024. gada sezona, pasaules ātrākajiem spīdveja braucējiem, sacenšoties Donji Kraljevecā, Horvātijā. Pirmo reizi pasaules čempionāta vēsturē pilnu tā sezonu veiks Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs, kurš iekļauts braucēju pamatsastāvā, startējot arī 7. septembrī FIM Speedway Grand Prix paredzētajā posmā Rīgā, Latvijā.