Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Calko ierodas uz sacīkstēm Malaizijā

Šajā nedēļas nogalē Malaizijā, pazīstamajā Sepangas F1 trasē norisināsies "Asian Le Mans Series" čempionāta noslēdzošais posms. Uz starta izies arī Latvijas autosportists Konstantīns Calko un viņa pārstāvētā Slovākijas komanda "ARC Bratislava". Lai uzlabotu izredzes uzvarēt, šoreiz par Calko pārinieku pie LMP3 prototipa stūres kļuvis brits Darens Bērks. Šobrīd jau aizvadīti treniņi, šodien gaidāma kvalifikācija, kamēr svētdien Sepangā notiks četru stundu sacensības. Foto: ARC Bratislava


Foto: EPA/ROMAN RIOS
2

15 kritienu Spānijas "MotoGP" sprinta sacīkstēs uzvaru svin Horhe Martins

Spānijas ''MotoGP" pārliecinošu uzvaru sprinta sacīkstēs izcīnīja kopvērtējuma līderis Horhe Martins. Jāatzīmē, ka šī sacīkste atmiņā paliks ar 15 kritieniem.
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.