Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Pēdējā pieteikumu diena Vecpils autokrosa un folkreisa posmam

Pēdējā pieteikumu diena Vecpils autokrosa un folkreisa posmam
Publicitātes foto

Trešdiena ir pēdējā pieteikumu pieņemšanas bez sankcijām diena LAF Folkreisa Vasaras kausa ceturtajam un LAF Krosa komisijas autokrosa kausa desmitajam posmam, kas sestdien norisināsies Vecpils autotrasē.

Trešdienas rītā pieteikušies 28 folkreisa dalībnieki, bet krosā pašlaik tikai kopvērtējuma līderis Jānis Veģeris izteicis gatavību cīnīties. Prognozes gan liecina, ka kvorumam vajadzētu sapulcēties. Kā ierasts, abās ieskaitēs reālākos dalībnieku skaitus uzrādīs pēdējā pieteikumu diena.

Kā ziņo autocross.lv, tad Vecpils autotrase piedāvā nākamajā dienā pēc sacīkstes – svētdien – gan krosa, gan folkreisa braucējiem izmēģināt arī trases pretējo virzienu, kurā notiks gan nākamais Latvijas autokrosa čempionāta posms, gan arī folkreisa sacīkste. Kā ziņo rīkotāji, šī ir praktiski vienīgā iespējamā testu dienu līdz minētajām sacensībām, jo vēlāk trasē iestāsies saudzējošais režīms.

Un vēl viena informācija līdzjutējiem, kuri līdz šim azartiski metušies fanu skrējiena cīņās. Pasākumam ir progress, tagad tas tiks darīts ar velosipēdiem! Uzvarēs tas, kurš būs pirmais pēc diviem apļiem.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv


Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" gatavojas piedāvāt Verstapenam F1 vēsturē lielāko algu

Vairāki avoti vēsta, ka jau šonedēļ "Mercedes" komanda gatavojas izteikt Maksam Verstapenam piedāvājumu ar F1 vēsturē vēl nebijušu atalgojumu.
Jānis Reišulis. Foto: Reišulis MX

Jānis Reišulis savainojuma dēļ nestartēs arī gaidāmajā Eiropas čempionāta posmā

LETA. Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis savainojuma dēļ nestartēs arī šajā nedēļas nogalē gaidāmajā Eiropas čempionāta 250 kubikcentimetru klasē (EMX 250) posmā, informē Latvijas Motosporta federācija (LAMSF).
Foto: batcc.eu

Baltijas autošosejas čempionāts sākas šonedēļ Pērnavā

Jaunā Baltijas autošosejas čempionāta (BaTCC) sezona sāksies jau šonedēļ, 4. maijā ar sacensībām Igaunijā, “Porsche Ring” trasē. Vairākās ieskaites klasēs uz starta līnijas stāsies vairāk nekā 100 dalībnieki no Baltijas, Somijas un Polijas.