Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Pēc pirmās dienas Caune/Barinovs astotie

Pēc pirmās dienas Caune/Barinovs astotie
Mārtiņš Būčiņš/Renārs Francis
Foto: Raimonds Ziediņš, eSports.lv

Vakar ar pirmajiem trīs ātrumposmiem Sāremā salā startēja rallijs ''Saaremaa Rally 2008'', kurā piedalās arī vairākas ekipāžas no Latvijas. Visaugstāk pēc pirmās dienas bija Ivara Caunes/Vladimira Barinova ekipāža, kas kopvērtējumā ieņēma astoto vietu.

Vakar pilotiem bija jāaizvada trīs dopi, taču, pēc aculiecinieku stāstītā, pirmais dops tika atcelts un to visi braucēji veica pārbrauciena režīmā. Nākošajā dopā ātrākā bija Ausa/Kasaka ekipāža, kamēr no mūsu sportistiem visaugstāk atradās Caune/Barinovs – desmitajā vietā. Pēdējā posmā uzvarēja Tanaka/Moldera ekipāža, kas arī izvirzījās kopvērtējumā.

No mūsu sportistiem pēc pirmās dienas Caune/Barinovs bija desmitajā vietā. 23. vietā pēc pirmās dienas bija Mārtiņa Būčiņa/Renāra Franča ekipāža, bet 24. vietā ierindojās Janis Feldmanis/Juris Vilmanis. Otra ''Subaru Rally Team Latvia'' ekipāža Andis Grīnbergs/Edgars Svencis šajā rallijā tomēr nestartē. Tāpat arī pēdējā brīdī no starta atteicās ekipāža Andris Lontons/Mareks Stirna un Ainārs Igaveņš/Uldis Znotiņš.

''Saaremaa Rally 2008'' rezultāti pēc pirmās dienas

VietaVieta klasēEkipāžaMašīnaLaiks
1.1.TÄNAK/MÕLDER Subaru Impreza WRX STI06:20.9
2.2.REMMAK/ROOSIMAAMitsubishi Lancer EVO 9+2.3
3.3.AUS/KASAKMitsubishi Lancer EVO 9 +2.3
4.4.MURAKAS/KÜTTMitsubishi Lancer EVO 9+6.9
...............
8.8.CAUNE/BARINOVSMitsubishi Lancer EVO 9+14.7
23.18.BŪČIŅŠ/FRANCISMitsubishi Lancer EVO 9+21.8
24.19.FELDMANIS/VILMANISSubaru Impreza+24.1
73.6.ĶILPIS/CERIŅŠToyota Corolla+1:05.2
76.8.VEISMANIS/LABUCKASHonda Civic Type-R+1:07.3
86.11.GUTMANIS/AVOTIŅŠVW Golf III+1:14.5

Izmantotie resursi:
saaremaarally.ee


, 2008-10-11 10:51, pirms 16 gadiem
, 2008-10-11 13:52, pirms 16 gadiem
prieks par Cauni/Barinovu.
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix

Ar Andžeju Ļebedevu sastāvā startēs jaunā pasaules spīdveja čempionāta sezona

Šajā nedēļas nogalē sāksies FIM pasaules spīdveja čempionāta (FIM Speedway Grand Prix) 2024. gada sezona, pasaules ātrākajiem spīdveja braucējiem, sacenšoties Donji Kraljevecā, Horvātijā. Pirmo reizi pasaules čempionāta vēsturē pilnu tā sezonu veiks Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs, kurš iekļauts braucēju pamatsastāvā, startējot arī 7. septembrī FIM Speedway Grand Prix paredzētajā posmā Rīgā, Latvijā.