Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Karro Anglijas čempionāta posmā ceturtais

Karro Anglijas čempionāta posmā ceturtais
Matīss Karro
Foto: matisskarro.com

Latvijas motosportists Matīss Karro, kurš pārstāv Anglijas komandas "Suso Motovision Suzuki" komandu, aizvadītajā nedēļas nogalē piedalījās Anglijas čempionāta pirmajā posmā, kurā MX2 klasē sportists izcīnīja ceturto vietu.

Pēc tam, kad Karro noslēdza līgumu, sportists atzina, ka uzsvars īpaši tiek likts uz pasaules čempionātu un Anglijas čempionātu. Viņš atzina, ka pirmo reizi piedalīsies visos pasaules posmos un Anglijas čempionāta posmos.

Pirmais Anglijas posms norisinājās Kenta trasē, kurā Karro līdz šim vēl nebija braucis. Taču sportists ātri aprada ar trasi un pirmo braucienu pabeidza kā sestais ātrākais pilots, piekāpjoties tikai labākajiem šīs klases braucējiem.

Parādot savu potenciālu pēdējā braucienā, Karro brauca ļoti ātri un pārliecinoši, kā rezultātā nokļuva jau otrajā vietā, taču tad sekoja kritiens, pēc kuras viņš atkrita uz trešo vietu. Divu braucienu summā tas kopvērtējumā mūsu sportistam deva ceturto vietu.

Kovērtējums MX2 klasē pēc diviem posmiem

VietaSportists
1.Shaun Simpson
2.Neville Bradshaw
3.Stephen Sword
4.Mattis Karro
5.Jake Nicholls

Kovērtējums MX1 klasē pēc diviem posmiem

VietaSportists
1.Brad Anderson
2.Carl Nunn
3.Tom Church
4.James Noble

Izmantotie resursi:
easier.com


, 2009-03-10 13:52, pirms 15 gadiem
Apes Matīss rullē...
, 2009-03-10 14:00, pirms 15 gadiem
Malacis Matīs tā turpināt !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-10 14:12, pirms 15 gadiem
"Tachu tad sekoja avaarija" - jociigi skan, parasti jau saka kritiens

Matiiss taa turpinaat!
, 2009-03-10 14:14, pirms 15 gadiem
marcanato rakstīja: "Tachu tad sekoja avaarija" - jociigi skan, parasti jau saka kritiens

Matiiss taa turpinaat!
Jā, nezinu kāpēc ierakstiju avāriju
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix

Ar Andžeju Ļebedevu sastāvā startēs jaunā pasaules spīdveja čempionāta sezona

Šajā nedēļas nogalē sāksies FIM pasaules spīdveja čempionāta (FIM Speedway Grand Prix) 2024. gada sezona, pasaules ātrākajiem spīdveja braucējiem, sacenšoties Donji Kraljevecā, Horvātijā. Pirmo reizi pasaules čempionāta vēsturē pilnu tā sezonu veiks Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs, kurš iekļauts braucēju pamatsastāvā, startējot arī 7. septembrī FIM Speedway Grand Prix paredzētajā posmā Rīgā, Latvijā.