Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Markess pārtrauks 11 sezonu ilgušo sadarbību ar "Honda"

Markess pārtrauks 11 sezonu ilgušo sadarbību ar "Honda"
Marks Markess. Foto: Repsol Honda

LETA--AP. Titulētais Spānijas motosportists Marks Markess pēc šīs sezonas beigām pārtrauks 11 gadus ilgušo sadarbību ar "Honda" komandu, paziņoja rūpnīca.

Abas puses vienojušās lauzt līgumu gadu pirms tā termiņa beigām.

Braucot ar "Honda" spēkratu, Markess kļuvis par seškārtēju pasaules čempionu prestižākajā "MotoGP" klasē, uzvarējis 59 sacīkstēs un izcīnījis 64 "pole position".

Savu līdz šim pēdējo no sešiem čempiontituliem Markess izcīnīja 2019. gadā, bet nākamās sezonas sākumā viņš salauza labo roku un turpinājumā saskārās ar veselības problēmām, kā arī sportiskajām neveiksmēm.

Šosezon 30 gadus vecais spānis kopvērtējumā ir 15. vietā.


, 2023-10-05 13:52, pirms 8 mēnešiem
Ja šī sezona ir ļoti interesanta, tad nākošā solās būt vel interesantāka
, 2023-10-05 17:49, pirms 8 mēnešiem
Nu gribu redzēt, ko viņš var izdarīt ar Ducati. Nu kaut gadu vecu Ducati, nav rik būtiski. Honda diemžēl tik gadu no gada grima arvien dziļākā purvā, tā kā samērā loģiski, ka Markesam tas bišk apnicis.
, 2023-10-07 15:59, pirms 7 mēnešiem
Jautrāk būtu, ja šim iedotu kaut ko ļoti agresīvu, lai var atcerēties un iejusties jaunības iedvesmās....
Pauls Jonass. Foto: @piclabphoto34
1

Jonasam avārija un 29. vieta MXGP posma kvalifikācijā

LETA. Latvijas motosportists Pauls Jonass sestdien pasaules motokrosa čempionāta Francijas "Grand Prix" kvalifikācijā MXGP klases sacensībās piedzīvoja avāriju pirmajā pagriezienā un izstājās, ierindojies 29. vietā.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.