Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Daideri piektie PČ posmā Beļģijā

Daideri piektie PČ posmā Beļģijā
Jānis un Lauris Daideri
Foto: www.teamdaiders.lv

Brāļi Jānis un Lauris Daideri šodien Beļģijas pilsētā Genkā izcīnījuši piekto vietu pasaules čempionāta posmā ar blakusvāģiem. Uzvaru posmā svinēja Daniela Vilemsena un Gertija Eginka ekipāža, apsteidzot Jorisu Hendriksu un Kasparu Liepiņu, kuri arī pēc Beļģijas posma saglabājuši līderpozīcijas čempionāta kopvērtējumā.

Pēc ne pārāk veiksmīgās kvalifikācijas vakar, kurā Latvijas ekipāžas tikai tā sauktajā "pēdējās cerības" braucienā nodrošināja vietas pie starta barjeras sacensības latviešu pārstāvētajām ekipāžām izvērtās raiba.

Pirmajā braucienā uzvaru svinēja Daniela Vilemsena un Gertija Eginka ekipāža un, lai arī otrajā nīderlandiešiem vien ceturtā vieta, viņi svinēja uzvaru posma kopvērtējumā. Latvijas brāļu ekipāžā Jānis un Lauris Daideri pirmajā braucienā finišēja devītie, bet otrajā ieguva piekto vietu, arī posma summā tas viņiem deva piekto vietu. Ne tika labi veicās Mārim Rupeikam un Kasparam Stupelim, kuriem pirmajā braucienā vien 23. vietu, otrajā - devīto, kas posma kopvērtējumā viņiem deva 15. vietu.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā līderpozīcijas saglabā Jorisa Hendriksa un Kaspara Liepiņa ekipāža.

PČ posms Beļģija (Genka):

VietaEkipāžaPunkti
1.Daniel Willemsen-Gertie Eggink43
2.Joris Hendrickx-Kaspars Liepiņš40
3.Etienne Bax-Ben van den Bogaart40
4.Tomas Cermak-Ondrej Cermak30
5.Jānis Daiders-Lauris Daiders28
6.Jan Visscher-Jeroen Visscher27
15.Māris Rupeiks-Kaspars Stupelis12

PČ kopvērtējums

VietaEkipāžāPunkti
1.Joris Hendrickx-Kaspars Liepiņš265
2.Daniel Willemsen-Gertie Eggink264
3.Jan Hendrickx-Tim Smeuninx247
4.Māris Rupeiks-Kaspars Stupelis231
5.Etienne Bax-Ben van den Bogaart201
6.Jānis Daiders-Lauris Daiders181

Izmantotie resursi:
sidecarcross.eu


, 2010-07-04 21:15, pirms 14 gadiem
Ar nepacietību gaidām Ķeguma posmu!
, 2010-07-04 21:18, pirms 14 gadiem
Sāk iepalikt no trijnieka abas mūsu pilnās ekipāžas.Cerams pēc Ķeguma mainīsies situācija.
, 2010-07-04 22:53, pirms 14 gadiem
Vilemsens sodien vnk lidoja pa trasi...nebija konkurentu + otraja brauciena tuvakos sekotajus hendrikss/liepins apdzina gandriiiz par apli
, 2010-07-04 23:17, pirms 14 gadiem
janķelis rakstīja: Vilemsens sodien vnk lidoja pa trasi...nebija konkurentu + otraja brauciena tuvakos sekotajus hendrikss/liepins apdzina gandriiiz par apli
Otrajā braucienā Willemsens ceturtais, nekādu minēto apdzīšanu par apli šoreiz nebija. Lai ko līdzīgu spriestu vajag atbraukt uz trasi. Es tur šodien biju. Lidot lidoja daudzi, bet galvenais tikt līdz finišam. Diemžēl arī šoreiz kantētājs Gerts neizturēja un divus apļus līdz beigām pēc tramplīna izlidoja no kulbas skatītājos.
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix

Ar Andžeju Ļebedevu sastāvā startēs jaunā pasaules spīdveja čempionāta sezona

Šajā nedēļas nogalē sāksies FIM pasaules spīdveja čempionāta (FIM Speedway Grand Prix) 2024. gada sezona, pasaules ātrākajiem spīdveja braucējiem, sacenšoties Donji Kraljevecā, Horvātijā. Pirmo reizi pasaules čempionāta vēsturē pilnu tā sezonu veiks Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs, kurš iekļauts braucēju pamatsastāvā, startējot arī 7. septembrī FIM Speedway Grand Prix paredzētajā posmā Rīgā, Latvijā.