Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Šodien izlems Moslija likteni

Šodien izlems Moslija likteni
FIA prezidents Makss Moslijs
Foto: AFP

Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) sanāksmē Parīzē šodien tiks veikts uzticības balsojums organizācijas prezidentam Maksam Moslijam, pēc kā noskaidrosies, vai FIA jau drīzumā būs jāmeklē jauns prezidents.

Pēdējā laikā arvien pieaugusi neapmierinātība ar Moslija darbu, pie tam 68 gadus vecā vīra prezidenta krēslu vēl vairāk saļodzīja tā saucamais seksa skandāls, kad Moslija izklaides ar vieglas uzvedības dāmām ar mediju palīdzību tika atspoguļotas visai pasaulei.

Bijušais F1 pasaules čempions sers Džekijs Stjuarts atzīmējis faktu, ka no 222 sanāksmes dalībniekiem lielākā daļa savulaik balsoja par Moslija apstiprināšanu prezidenta amatā, līdz ar to visdrīzāk Moslijs saņems uzticību arī šodien. BBC vēsta, ka vēl pagaidām ir skaidrs, ka noteikti balsos 177 no 222 dalībniekiem.

Tikmēr bijušais F1 komandas vadītājs Edijs Džordans paudis negatīvu nostāju pret Moslija palikšanu amatā: "Viņam noteikti ir jāiet prom. Lielākā daļa šīs industrijas cilvēku zina, ka viņš ir izdarījis daudzas neticami labas lietas. Ja viņš paliks amatā, tas kaitēs visa šī lieliskā darba reputācijai."

Jau rakstījām, ka uz Moslija vietu reālākie kandidāti ir bijušais "Ferrari" komandas tehniskais direktors Žans Tods, kā arī bijušais F1 pilots un "Toro Rosso" komandas šefs Gerhards Bergers.

Izmantotie resursi:
bbc.com


, 2008-06-03 09:47, pirms 16 gadiem
Bilde no pēdējā F1 posma Monako, no VIP zonas...
, 2008-06-03 10:01, pirms 16 gadiem
"6 gadus vecā vīra"
, 2008-06-03 10:03, pirms 16 gadiem
neizskatās, ka viņam būtu 6 gadi
, 2008-06-03 10:06, pirms 16 gadiem
99% ka viņu atlaidīs. varbūt pārcels lēmuma pieņemšanu, bet atlaidīs viņu noteikti, jo ar viņu vairs nesarunājas vairs praktiski neviena federācija, komandas un pat bridgestone nerunā. vairāk interesē, kas nāks vietā, manuprāt labākā kandidatura ir Fions, bet maz ticams, jo viņš šo vietu var ieņemt tikai no 2009 gada
, 2008-06-03 10:10, pirms 16 gadiem
Es par Mosliju!
Ir gan tie Rietumnieki dīvaina un divkosīga tauta,jo viens pikants gadijums spēj aizēnot visu to ko Moslijs,kā FIA prezidents izdarijis autosporta labā. Interesanti, vai tie pārējie vīri neko pikantu savā mūžā nav darijuši,jeb viņiem skaudība,ka Moslijs tādā vecumā rullē ar baby uz nebēdu!!!
Labprāt ar viņu pakontaktētos un parunātu par autosporta būšanām,un arī par dzīvi tāpat.
, 2008-06-03 10:47, pirms 16 gadiem
sexuaalais maniaks
, 2008-06-03 11:16, pirms 16 gadiem
ļoti ceru ka Makss tiks patriekts...Paldies viņam par izdarīto un laiks doties pensijā! Pienācis laiks izklaidēties...varēs sado-mazo cik tik tīk!
, 2008-06-03 11:22, pirms 16 gadiem
Tas ir sviests, ka viņu atlaidīs tikai tādēļ, ka tika nofilmēti kadri no viņa privātās dzīves un palaisti sabiedrībā... tāpat skaidrs, ka tas tika speciāli sarīkots jo ne jau katrs tiek filmēts ar slēpto kameru... Ja viņu atlaiž tamdēļ, ka viņš slikti strādā - o.k. es visu saprotu, bet kurš pateiks, ka Moslijs nav savā vietā? Viņš tikai ir par daudz Krievijai uz astes uzkāpis, loģiski, ka viņiem viņš nepatīk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-06-03 13:51, pirms 16 gadiem
Vai kāds F1 aizkulises pārzinošs cilvēks varētu mani pagaismot, kapēc ''Pēdējā laikā arvien pieaugusi neapmierinātība ar Moslija darbu''?
Vai tad viņš pēdējā laikā ir ieviesis(atbalstījis) kaut ko absurdu vtml?
, 2008-06-03 14:02, pirms 16 gadiem
yuka rakstīja: Vai kāds F1 aizkulises pārzinošs cilvēks varētu mani pagaismot, kapēc ''Pēdējā laikā arvien pieaugusi neapmierinātība ar Moslija darbu''?
Vai tad viņš pēdējā laikā ir ieviesis(atbalstījis) kaut ko absurdu vtml?


Šobrīd notiek parunas par jauna līguma, starp F1 un FIA, noslēgšanu! Tās rezultātā F1 grib izslīdēt no FIA skavām,bet Moslijs ir pret to!
Nezinu visus zemūdens akmeņus,bet zinu to ka Moslijs ir opozīcijā dažu autosporta darboņu personiskām ambīcijām!
Tā rezultātā visas šīs ,,netīrās'' lietiņas!

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix

Ar Andžeju Ļebedevu sastāvā startēs jaunā pasaules spīdveja čempionāta sezona

Šajā nedēļas nogalē sāksies FIM pasaules spīdveja čempionāta (FIM Speedway Grand Prix) 2024. gada sezona, pasaules ātrākajiem spīdveja braucējiem, sacenšoties Donji Kraljevecā, Horvātijā. Pirmo reizi pasaules čempionāta vēsturē pilnu tā sezonu veiks Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs, kurš iekļauts braucēju pamatsastāvā, startējot arī 7. septembrī FIM Speedway Grand Prix paredzētajā posmā Rīgā, Latvijā.
Foto: Raimonds Volonts

Autošosejas sezonas atklāšanā "ABC Race" klasē triumfē Agafonovs, "Dzintara aplī" uzvara Švaglim

Ar dramatiskām sacensībām un pozitīvu trases dienu svētdien, 21. aprīlī, Biķerniekos tika aizvadīts “MANO CUP” autosporta pasākums. Trackday daļā savus spēkus trasē ar ielas un sacīkšu automašīnām izmēģināja gan pieredzējuši, gan jauni dalībnieki, savukārt “ABC Race” un “Dzintara apļa” autošosejas seriālu sezonas atklāšanā tika piedzīvotas aizraujošas cīņas un pamatīgas avārijas.