Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:17, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Lielbritānijas vēstniecība būs kopā ar Latvijas faniem fanuteltī pie “Arēnas Rīga”

Pēc veiksmīgi aizvadītas Latvijas valstsvienības spēles ar Austriju, Latvijas hokeja fani ir cerības un enerģijas pilni cīņai
ar Lielbritānijas komandu. Mēs ticam, ka hokejs ir īsta vīru spēle.

Svētdien pirms spēles ar faniem klātienē tiksies Lielbritānijas vēstniecības pārstāvji, lai kopīgi vērotu spēli! Tiekamies Optibet Fanuteltī 2022. gada 22. maijā, plkst. 15:30, Latvijas izlases spēles pret Lielbritānijas valsts vienību sākums 16:20.

Nāc līdzi just!


Rodrigo Ābols. Foto: AFP/Scanpix
84

Pārbaudes turnīrs Šveicē notiks, Latvijas izlase sapulcēsies pirmdien

Nākamnedēļ Šveicē plānotais pārbaudes turnīrs hokejā "Visp Cup" tomēr notiks, un Latvijas hokeja izlase sapulcēsies jau pirmdien, bet uz sacensībām lidos trešdien, portālam Sportacentrs.com apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs.
8

Blogs: Brieža triumfs klātienē

1. aprīlī biju viens no apmēram 1500 latviešiem, kurš klātienē Dortmundē izbaudīja Maira Brieža triumfa brīdi. Lūk neliels ieskats tajā, ko redzēju un kā to izbaudīju.