Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:17, Did:0, useCase: 3

Optibet vakardienas laimīgajam fanam dāvā braucienu uz 2022. gada PČ Helsinkos

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Vakar Latvijas valsts hokeja izlase savās mājās izcīnija vēsturisku uzvaru pār Kanādu! Uzsākot dalību pasaules čempionātā, pirmais mačs noritēja pret Kanādas valstsvienību, kura tika atstāta “sausā”, spēlei noslēdzoties ar rezultātu 2:0. Hokeja fani un atbalstītāji vienmēr ir bijuši kā sestais laukuma spēlētājs - Latvijas izlases spēka un enerģijas lādiņš.

Pirms vakar notikušā Latvija - Kanāda mača, tiešraidē varēja vērot arī LTV7 Hokeja studiju, kurā jau valdīja atmosfēra, kas sagatavoja skatītājus gaidāmajai spēlei. Viena no rubrikām Hokeja studijas ietvaros bija dalīšanās ar vairāku Latvijas izlases fanu bildēm no iepriekšējiem čempionātā gadiem, kā arī ar vienu līdzjutēju Hokeja studija parādīja tiešsaistē. Viņam mugurā bija izlases fanu krekls un galvā cepure ar “Optibet” logo. Mēs no sirds ticam, ka tieši šis kungs, kurš kā vēlāk noskaidrojās, ir Ingars Raiskums bija laimīgias veiksmes talismans, kas palīdzēja Latvijas izlasei izcīnīt vēsturisko uzvaru pār Kanādas izlasi!

Tieši nejaušībā dažreiz slēpjas vislielākais spēks! Ticam, ka Ingars nesīs veiksmi Latvijas izlasei arī turpmāk, tāpēc mēs - “Optibet” esam nolēmuši dāvināt Ingaram iespēju apmeklēt nākamo - 2022. gada Pasaules Čempionātu hokejā Helsinkos klātienē.

  +1 [+] [-]

, 2021-05-22 14:27, pirms 3 gadiem
Nejaušība? 🤭 Kātad 😂

     [+] [-]

, 2021-05-22 19:23, pirms 3 gadiem
Ar Optibet cepuri un nejauši ir normāla drišana. visdrīzāk vajag davāt tie, kuri neskatoties uz Kanādas parspēku lika uzvaru uz Latviju un vēl pie tam sauso spēli.