Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Nedēļas nogalē Rīgā notiks Latvijas lakrosa čempionāta pusfināls un fināls vīriešiem

Nedēļas nogalē Rīgā notiks Latvijas lakrosa čempionāta pusfināls un fināls vīriešiem
Mītavas lakrosa klubs

8. jūnijā Rīgas 49. vidusskolas stadionā no plkst. 12:00 un 9. jūnijā Sporta kompleksā „Ķeizarmežs” no plkst. 11:00noslēgsies 7. Latvijas vīriešu lakrosa čempionāts.

Latvijas Lakrosa federācija, noslēdzot regulāro čempionātu, rīko pusfināla un fināla spēles Rīgā. Kopumā no aprīļa līdz jūnijam tika aizvadīti pieci sabraukumi, kas notika Jelgavā, Olainē, Liepājā un Zaķumuižā.

21.aprīlī Jelgavā tika aizvadīts pirmais 2013.gada Latvijas Lakrosa čempionāta vīriešiem sabraukums, kurā ar spēkiem savstarpējas spēles mērojās 6 no 8 lakrosa kubiem. Otrais LLF rīkotais Latvijas Lakrosa čempionāta sabraukums notika Olainē. Savstarpējās spēlēs tikās četri klubi: Rīga pret ArcherLacrosse un RJTC pret Druva Dynamite lakrosa klubu. Latvijas Lakrosa čempionāta 3. un 4.sabraukumā vīriešiem, kas 18. un 19.maijā norisinājās Liepājā Raiņa parkā, Leona Valinska stadionā, piedalījās pieci klubi, savukārt,25. maijā Zaķumuižas stadionā tika aizvadīts noslēdzošais Latvijas Lakrosa čempionāta sabraukums.

Pašlaik čempionāta tabulas augšgalā ar piecām uzvarām piecās spēlēs atrodas LK „Druvas dynamite”, kas ir jau četrkārtējie Latvijas čempioni, otrajā vietā ar vienu zaudējumu pret Druvas komandu ir „ArcherLacrosse” un trešajā vietā „Mītavas” LK ar trijām uzvarām un diviem zaudējumiem. Tabulu noslēdz LK „RJTC” ar divām uzvarām piecās spēlēs, LK „Libava” ar vienu uzvaru un LK „Rīga”, kas šobrīd vēl joprojām ir bez punktiem.

Pusfināla izcīņas sāksies plkst. 12:00 ar spēli par 5.vietu, kur sacentīsies LK „Rīga” un LK „Libava”, tam sekos divi pusfināli, lai noskaidrotu fināla spēļu sadalījumu. Fināls notiks Sporta klubā „Ķeizarmežs”. Plkst. 11:00 notiks spēle par 3.vietu, savukārt, plkst. 13:00 notiks cīņa, lai noskaidrotu Latvijas lakrosa čempionāta 2013. uzvarētāju.
LLF organizētais Latvijas čempionāts notiek kopš 2007. gada. 4 reizes uzvarējis LK "Druvas Dynamite" un 2 reizes - LK "Rīga".Šogad čempionātā pavisam piedalījās 6 komandas no Rīgas, Jelgavas, Druvas un Liepājas.

Championship weekend 8.- 9. jūnijs

8. jūnijs Rīgas 49. vsk., K. Valdemāra 56
Pusfināls 1 12:00 LK "Rīga" - LK "LIBAVA"
Pusfināls 2 14:00 LK "Druva dynamite" - LK "RJTC"
Pusfināls 3 16:00 Mītavas LK - LK "Archerslacrosse"
9. jūnijs Rīga, Ķeizarmežs
Cīņa par bronzu 11:00: pusfināla 2 zaudētājs - pusfināla 3 zaudētājs
Fināla spēle 13:00: pusfināla 2 uzvarētājs - pusfināla 3 uzvarētājs

Turnīra tabula: REZULTATI

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Lakrosa federācija


Lakrosa foto ar ilustratīvu nozīmi. Foto: llf.lv

Rīgā aizvadīts pirmais LČ sabraukums lakrosā, Zepam seši vārti

Svētdien tika aizvadīts pirmais Latvijas 6 pret 6 lakrosa čempionāta sabraukums. Spēlētāji tikās Rīgas Pļavnieku pamatskolā, kur visas dienas garumā sacentās vairākās vecuma grupās, lai noskaidrotu spēcīgāko.
Foto: Team Latvia Lacrosse

Latvijas U21 lakrosa izlasei 19. vieta pasaules čempionātā

LETA. Latvijas U-21 vīriešu izlase sestdien Īrijā svinēja uzvaru pasaules U-21 čempionāta spēlē un noslēdza meistarsacīkstes 19.vietā.
Latvijas U21 vīriešu lakrosa izlases ekipējums priekš PČ Īrijā. Foto: Facebook/2022 Men's U21 Lacrosse World Championship
1

Latvijas U-21 lakrosa izlase pasaules čempionātu noslēgs ar cīņu par 19.vietu

LETA. Latvijas U-21 vīriešu lakrosa izlase piektdien piedzīvoja neveiksmi Īrijā notiekošajā pasaules U-21 čempionātā un noslēgs meistarsacīkstes ar cīņu par 19.vietu.