Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

Iegūsti biļetes uz hokeja spēlēm!

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šonedēļ (ceturtdien un piektdien) Latvijas hokeja izlase aizvadīs divas pārbaudes spēles - gatavojoties Pasaules hokeja čempionātam. “Arēnā Rīga” divi mači pret Baltkrievijas komandu. LHF un Sportacentrs.com piedāvā konkursu, kurā iespējams iegūt biļetes uz šīm spēlēm, kā arī iespēju apbalvot spēles zvaigzni.

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

Konkursa shēma pavisam vienkārša un ierasta – atliek atbildēt uz desmit zināšanu jautājumiem, izvēloties pareizo atbildes variantu. Tāpat jāatbild arī uz papildjautājumu un jānorāda savs tālruņa numurs, lai varētu sazināties ar balvas saņēmējiem.

Uz jautājumiem varat atbildēt līdz 28. aprīļa 9:00, bet šīs dienas pusdienlaikā arī paziņosim konkursa uzvarētājus. Kopumā balvas saņems seši konkursanti – trīs laimīgie iegūs pa divām biļetēm uz 29. aprīļa spēli, bet trīs uz 30. aprīļa maču. Par konkursa laureātiem kļūs tie konkursanti, kuri atbildēs pareizi uz visiem 10 jautājumiem, kā arī papildjautājumu. Ja pareizas atbildes būs snieguši vairāk dalībnieku, tad uzvarētājus noteiksim ar izlozes palīdzību.

Tāpat diviem konkursa uzvarētājiem būs lieliska iespēja novēlēt savus veiksmes vēlējumus mūsu hokejistiem, pēc mača apbalvojot „Spēles zvaigzni” ar Sportacentrs.com sarūpēto balvu. Kā ierasts, spēles zvaigzni mača laikā noteiks Sportacentrs.com lietotāju balsojumā. Šos uzvarētājus arī noteiksim ar izlozes palīdzību! Atcerēsimies, ka līdzīgs konkurss norisinājās arī pagājušajā nedēļā pirms pārbaudes spēlēm pret Franciju.

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

Slēpts komentārs: hokejists77
Slēpts komentārs: zzk

  -7 [+] [-]

, 2010-04-26 12:53, pirms 14 gadiem
zzk rakstīja: 7. jautājums ir dažādi interpretējams - rezultatīvākais spēlētājs pēc iemestajiem vārtiem vai pēc rezultativitātes punktiem?

Es izvēlējos skaitīt pēc punktiem, bet nav īsti pārliecības, ka konkursa veidotāji arī tā domā.
Shaubies par veidotaajiem?
Slēpts komentārs: Imigrants
Slēpts komentārs: myxel2

  +1 [+] [-]

, 2010-04-26 13:49, pirms 14 gadiem
Jānis Cīrulis rakstīja: Shaubies par veidotaajiem?
Es šaubos par to, vai visi (gan veidotāji, gan dalībnieki) šo jautājumu saprot vienādi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-04-26 14:52, pirms 14 gadiem
Ak dievs skoleeniem 1 LS biljete lol
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-04-26 20:16, pirms 14 gadiem
Kur rezultaati ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-27 15:55, pirms 14 gadiem
rob4iks5 rakstīja: Kur rezultaati ?
izlasi kārtīgāk konkursa noteikumus- rezultāti būs 28.aprīļa pusdienlaikā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja