Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

Autors: Ansis Rudzāts

Video: flipsider tiek pie "I-pod" BalticMiles prognožu spēlē

Sportacentrs.com lietotājs - flipsider, precīzi uzminēja Vadima Vasiļevska rezultātu šķēpmešanas sektorā "Rīgas Kausi" sacensībās.Kļūsti arī tu par BalticMiles programmas dalībnieku! Piesakies - https://www.balticmiles.com/app/pr....

, 2011-07-11 00:15, pirms 13 gadiem
nabadzins salijis
9

Noskaidroti SPORTLAND prognožu spēles uzvarētāji!

Līdz ar Tokijas olimpisko spēļu noslēgumu finišējis arī prognožu konkurss, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās sadarbībā ar SPORTLAND. Trīs labākie prognozētāji, kā arī trīs izlozes veiksminieki saņems balvas no konkursa ģenerālsponsora!
1

Futbola konkursu uzvarētāji – lietotāji Stivs un Roberts Grotuss

Jūlija vidū ar Francijas komandas triumfu noslēdzās PK izcīņa futbolā. Paralēli turnīram portālā Sportacentrs.com norisinājās divi konkursi, kuros uzvaras laurus plūca lietotāji Stivs un Roberts Grotuss . Apsveicam!
10

Noslēgusies Bosch PČ 2018 prognožu spēle!

Apkopoti rezultāti konkursam, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās pasaules hokeja čempionāta laikā – “Bosch PČ 2018 prognožu spēle”. Apsveicam uzvarētājus!