Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | REstarts: speciālizlaidums no F1 testiem Barselonā (3. diena)

Piedāvājam jaunākā podkāsta "REstarts" epizodi pēc F1 testiem Barselonā.



Klausītava | "Bufete": kā hokeja izlase izskatīsies desmitgades jaudīgākajā PČ?

Čehijā startē pasaules čempionāts hokejā, un Ostravā savu 28. hokeja pavasari elitē uzsāks arī Latvijas izlase. Joprojām bronzas medaļnieku godā, taču – pasaules hokeja lielvalstu sastāvi liecina par sen nepieredzētu apņēmību šogad nejaušības nepieļaut. Cik augstu varam uzjāt šajā Stikla kalnā? "Bufetē" šoreiz Artis Ābols.

Klausītava | "Tālmetiens": "Celtics" līdz finālam bez Porziņģa?

Piedāvājam Synottip podkāsta "Tālmetiens" kārtējo epizodi. Temati: vai "Nuggets" izkritīs pat pirms konferences fināla? Kas ir līderi Austrumos un Rietumos? Cik nopietna liepājnieka trauma?
1

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Franci Lāci

Šoreiz VEF Rīga podkāstā Rīgas Zeļļu un Latvijas 3x3 basketbola izlases basketbolists Francis Lācis, kurš pastāstīja par to, cik traks var izvērsties marts Amerikā, par Rīgas Zeļļu veiksmīgo sezonu, kā arī par to, vai ir nolemts kādā sastāvā Latvijas 3x3 izlase dosies uz Parīzi.