Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Dāņu uzbrucējs Regins: ''Pēc pirmajiem vārtiem mūsu rindās sacēlās neliela panika''

Dāņu uzbrucējs Regins: ''Pēc pirmajiem vārtiem mūsu rindās sacēlās neliela panika''
Miks Indrašis ieraida ripu Dānijas izlases vārtos
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Noslēgusies Latvijas un Dānijas izlašu spēle, kurā ar rezultātu 3:0 pārliecinošu uzvaru izcīnīja latvieši. Šoreiz gan piedāvājam Dānijas izlases hokejistu un trenera komentārus sarunās ar Dānijas medijiem. Gan galvenais treneris Jans Karlsons, gan dāņu hokejisti bija vienisprātis, ka spējuši aizvadīt labu pirmo periodu, kura laikā vajadzējis gūt vārtus.

''Uzskatu, ka ļoti labi nospēlējām pirmajā periodā. Spēlētāji paveica lielu darbu un demonstrēja labu sniegumu. Latvieši spēja izmantot savas iespējas, savukārt mums tādas vajadzēja radīt vairāk. Kopumā, bija labs pirmais periods, kura laikā mums vajadzēja gūt vārtus. To mēs neizdarījām, beigās arī zaudējums,'' pēc spēles savu komentāru Starptautiskās hokeja federācijas mājaslapai sniedza Dānijas izlases galvenais treneris Jans Karlsons.

Galvenajam trenerim piebalsoja arī komandas kapteinis Mortens Grēns: ''Pirmajās 20 minūtēs notikumus laukumā kontrolējām mēs, tomēr pēc tam latvieši bija labāki. Trešo periodu centāmies iesākt aktīvi, taču pretinieks guva ātrus vārtus. Pēc tam viņi vienkārši nogaidīja finālsvilpi un noveda spēli līdz beigām.'' Grēnam šis ir jau 19(!) PČ, kas arī kļūs par ilggadējā Dānijas izlases kapteiņa pēdējo pasaules čempionātu.

''Sākām ļoti labi, taču kritām nelielā panikā pēc pirmajiem zaudētajiem vārtiem,'' atzina dāņu uzbrucējs Peters Regins, kurš pirmā perioda izskaņā neizmantoja teicamu iespēju izvirzīt savu komandu vadībā. ''Brīžiem pārcentāmies, cenšoties izveidot momentus, kur to nemaz nebija iespējams izdarīt, nespējām demonstrēt to sniegumu, kāds bija pirmajā periodā. Jāatrod veids, kā tikt ar šo problēmu galā čempionāta turpinājumā.''

Izmantotie resursi:
Ice Hockey World Championship - 2017 WM -...
Sport - TV 2


, 2017-05-06 17:15, pirms 7 gadiem
Ļoti kvalitatīva spēle Latvijas izpildījumā. Godīgi sakot, esmu patīkami pārsteigts par to, cik droši un stabili spēlēja Latvijas valstsvienība. Ja turpināsim šādā garā, varam paveikt lielas lietas.
, 2017-05-06 17:22, pirms 7 gadiem
Grēns? Cik es zinu Green ir grīns
, 2017-05-06 17:34, pirms 7 gadiem
shineon rakstīja: Grēns? Cik es zinu Green ir grīns
Pareizi zini ja vien šis Greens būtu no Amerikas. Grēns ir pareiza izruna dānju valodaa
, 2017-05-06 17:44, pirms 7 gadiem
Sporta centrā par sacelšanos pēdējā laikā tik vien raksta komentāros. Nu jau autoriem sāk pielipt
, 2017-05-06 17:49, pirms 7 gadiem
Eddie11 rakstīja: Pareizi zini ja vien šis Greens būtu no Amerikas. Grēns ir pareiza izruna dānju valodaa
Izņēmi man alu no glāzes
Foto: IIHF

IIHF Slavas zālē uzņems Alfrēdsonu, Bleiku, Lehtinenu un Čeliosu

Starptautiskā hokeja federācija, kas šodien jau vēstīja par prestižās Pola Loika balvas piešķiršanu Kirovam Lipmanam, paziņojusi par Daniela Alfrēdsona, Roba Bleika, Krisa Čeliosa un Jeres Lehtinena iekļaušanu Slavas zālē.
Renē Fāzels 
Foto: TASS / Scanpix
75

IIHF atbalsta Krievijas hokeja izlases dalību olimpiskajās spēlēs Dienvidkorejā

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) pēc padomes sanāksmes Šveices pilsētā Cīrihē veikusi savu paziņojumu, kurā paudusi savu atbalstu Krievijas hokeja valstsvienības dalībai olimpiskajās spēlēs 2018. gadā Dienvidkorejas pilsētā Phjončhanā.
Foto: Romāns Kokšarovs , F64
32

PČ laikā Sportacentrs.com portāls tika apmeklēts vairāk nekā 4 miljonus reižu

Pasaules hokeja čempionāts ir noslēdzies ar Zviedrijas uzvaru pēcspēles metienos pār Kanādu. Aizraujošas divas nedēļas hokeja gaisotnē ir pagājušas līdz ar to ir laiks ieskatīties, kā tad Sportacentrs.com ir veicies pasaules hokeja čempionāta laikā. Dati tika iegūti no "Goggle analytics", "Facebook Insights", "Twitter Analytics" un "Instagram Gabstats". Statistikas salīdzināšanai tikai izvēlēts pasaules hokeja čempionāta laiks, kas ir 17 dienas no 05.05 līdz 21.05 un 17 dienas pirms hokeja čempionāta, kas ir no 18.04 līdz 04.05. Līdz ar to piedāvājam Jums interesantākos faktus.