Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:697, Did:0, useCase: 3

Autors: Smecernieks

Eksperti: jāspēlē gudri!

Klāt ir PČ ledus hokejā un arī mūsu komandas pirmā spēle nupat jau klāt ir. Lielā paklāja eksperti piedāvā savu redzējumu Latvijas - Šveices spēles labvēlīgam scenārijam ar laimīgām beigām.

1. Izlase jau ir izpildījusi vienu no 2 uzdevumiem, ko ir izvirzījusi LHF - ievēlēts ir kapteinis. Tātad - jau puse no čempionāta plāna ir paveikta un cerams tas spārnos izpildīt arī otru uzdevumu, kas ir tikšana 4daļfinālā.
2. Pats galvenais - JĀSPĒLĒ GUDRI. Jātceras, ka mūsu pretinieks rīt nav Kazahstāna vai Krievija, bet Šveice. Latvijas komandai ir disciplinēti jāspēlē aizsardzībā un jāgaida savas iespējas. Vēlams būtu veikt kādu ofensīvu uzbrukumā, taču galvenais ir spēlēt mierīgi un pacietīgi, nelaižot pretiniekus vārtpriekšā. Lai jau viņi tie jaunie skrien. Galvenais ir disciplīna.
3. Šveicei ir vairāki meistari (Ambūls, Pluss, u.c.), taču arī viņus var neitralizēt. Šeit darbs būs Sprukta maiņai. Taču arī pārējiem jāpalīdz.

Runājot par atklāšanas maču, pārsteidza vāciešu sniegums, kas bija tālu no gaidītā. Ja stadionā ir tūkstošiem friču, noteikti jāspēlē labāk, neskatoties uz meistarību. ASV labāk slidoja, bija ātrāki, taču traucēja savstarpējā sapratne laukumā, ko ar vienu pārbaudes spēli nevar panākt. Ja amīši uzlabos komunikāciju, īpaši vairākumā, viņi ir stabili medaļu kandidāti, ko nevar teikt par mājiniekiem.

Ar cieņu, Lielais paklājs.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-08 00:29, pirms 14 gadiem
Ne pa tēmu, bet Ambūhls spēlēs ZCS Lions komandā!
, 2010-05-08 00:33, pirms 14 gadiem
njaa, šodienas spēle vnk iespārda - kko tik garlaicīgu no hokeja pēdējā laikā nebij sanācis redzēt, bet nu rītdien viennozīmīgi par skaistu spēli un Latvijas uzvaru!!!! Sarauj!
, 2010-05-08 00:54, pirms 14 gadiem
stapo rakstīja: njaa, šodienas spēle vnk iespārda - kko tik garlaicīgu no hokeja pēdējā laikā nebij sanācis redzēt, bet nu rītdien viennozīmīgi par skaistu spēli un Latvijas uzvaru!!!! Sarauj!
Piekrītu tev. Spēle tiešām nebija no tām skatāmākajām.
Ceru, ka pārējās būs labākas It sevišķi ar Latvijas izlases piedalīšanos
, 2010-05-08 01:00, pirms 14 gadiem
Cik pofilus ar uztaiīt no vena ip?
, 2010-05-08 10:37, pirms 14 gadiem
Nu nez. Man vāciešu sniegums patīkami pārsteidza. Vismaz beidzot ir viena komanda, kas spēj iedot jeņķiem bietē šī vārda burtiskajā nozīmē. Žēl, ka viņiem nav jāspēlē vēlreiz, jo labprāt atkal papriecātos kā rupekļi no Z-amerikas tiek iemīcīti apmalē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deniss Endrass
Foto: Reuters/Scanpix
33

Pasaules hokeja čempionāta MVP - Vācijas vārtsargs Endrass

Hokeja čempionāta simboliskajā izlasē iekļuvuši četru valstu pārstāvji, izņemot čempioni Čehiju. Par turnīra vērtīgāko hokejistu jeb MVP atzīts Vācijas vārtsargs Deniss Endrass.
Čehijas izlase
Foto: AP/Scanpix
870

Krievija gāzta, Čehija - pasaules čempione

Šodien Vācijā tika aizvadīts pasaules hokeja čempionāta finālmačs. Tajā Čehijas izlase ar 2:1 pārspēja pēdējo divu gadu čempioni Krieviju. Čehi kļuvuši par pasaules čempioniem pirmo reizi kopš 2005. gada.
Zviedri līksmo
Foto: AFP/Scanpix
65

Brīnumi tomēr nenotiek - bronza zviedriem

Pasaules čempionātā hokejā spēlē par bronzas medaļām Zviedrija ar 3:1 pieveica Vācijas izlasi, tomēr neļaujot mājniekiem izcīnīt medaļas. Divi vārti Jonasam Andersonam.