Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2723, Did:0, useCase: 3

Autors: Romāns Kokšarovs

Foto: Latvija pasaules čempionātu noslēdz ar zaudējumu Francijai

Latvijas hokeja valstsvienība pasaules čempionāta grupu turnīra pēdējā spēlē ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Francijai, taču nosargāja vietu augstākajā divīzijā. Foto: Romāns Kokšarovs, F64 Photo Agency.


, 2015-05-12 20:57, pirms 9 gadiem
Nezinaju, ka visu izlasi var izveleties kaa labakos
, 2015-05-12 20:58, pirms 9 gadiem
visa latvijas izlase! Ieiesim vēsturē ar to ,ka pirmā izlase, kas spēja palikt elitē ar 3 spēlētājiem.
, 2015-05-13 01:40, pirms 9 gadiem
KB24thebest rakstīja: visa latvijas izlase! Ieiesim vēsturē ar to ,ka pirmā izlase, kas spēja palikt elitē ar 3 spēlētājiem.
ķipa es sekojis visām izlasēm visus gadus ar kādiem spēlētājiem spēlējuši un saglabājuši vietu elitē? Un vārtus kas mums garantēja palikšanu Ausgtākajā divīzijā iemeta Galviņš, kurš kopā guva 5 punktus un iedeva tik svarīgās piespēles uzvarā pret Austriju un Šveici kas mums deva tos 5.punktus, bet viņš tajā bildē nav, jo tur var būt tikai trīs, bet bez tādiem kā Galviņš un vēl dažiem, tie divi nebūtu neko iemetuši un Masaļskis katrā spēlē ielaistu 6-7 vārtus, bet tu protams pamani tikai tos kas gūst vārtus. un Masaļskim šis bija nevis labākais, bet veiksmīgākais turnīrs, jo viņam vienkārši vicās, tiklīdz ir jāatvaira pēcspēles metiens kur ir jārāda meisterība, visi viņu apspēlēja. nesaku, ka viņš ir slikts, vnk kādu murgu tu runā puisīt?
Eduards Odiņš un Andris Ansons
Foto: Mārtiņš Aiše, LHF
39

Odiņš un Ansons aiz borta, pasaules čempionātā bez Latvijas tiesnešiem

Starptautiskās hokeja federācijas Tiesnešu komiteja nosaukusi 16 galvenos tiesnešus un 16 līnijtiesnešus, kuri tiesās šā gada pasaules čempionāta augstākajā divīzijā Krievijā.
Kaspars Daugaviņš un Kirovs Lipmans
Foto: Romāns Kokšarovs, F64
7

"VV/2015" visbiežāk nominēts Kirovs... Lipmans

Gada beigas ir laiks, kad uz paveikto atskatās visi - gan atsevišķas sporta veidu federācijas, gan arī Latvijas sporta mamma - LOK, kā arī dažādas sīkākas sporta organizācijas. Neko nedarītāju pulkā nevarēja palikt arī "VV". Tā kā šajā sadaļā galvenokārt apkalpojam hokeju, tad, saprotams, ka šis rangs būs par hokeju. Lai nominācijās tiktu cildināti tiešām tikai paši izcilākie, izveidojām arī žūrijas komisija. Tajā kopā ar mani tika uzaicināta arī hokeja eksperte Bulta. Tātad paši labākie Latvijā ir...
Glens Henlons
Foto: ITAR-TASS/Scanpix
4

Henlons pamet Šveices izlases galvenā trenera amatu

Šveices Hokeja federācija savā mājaslapā paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar valstsvienības galveno treneri Glenu Henlonu. Līgumattiecības izbeigtas pēc mutiskas vienošanās.