Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Penguins" atriebjas "Bruins" par sakāvi izslēgšanas spēlēs

"Penguins" atriebjas "Bruins" par sakāvi izslēgšanas spēlēs
Marks Andrē Flerī un Sidnijs Krosbijs apsveic viens otro, Zdeno Hāra sadrūmis
Foto:AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) ietvaros šonakt spēkojās Džeroma Iginla bijusī un pašreizējā komanda, proti, Pitsburgas „Penguins” un Bostonas „Bruins”, kuru saspringtajā cīņā ar 3:2 uzvaru izcīnīja pirmā.

Klubu „Penguins” un „Bruins” vārdi blakus liekami ne tikai tādēļ, ka abas komandas pavasarī aktīvi cīnījās par Džeroma Iginlas iegūšanu, bet arī tāpēc, ka Iginlu ieguvusī „Penguins” Austrumu konferences finālā samērā bezspēcīgi piekāpās „Bruins” (0:4, Pitsburga sērijā guva tikai divus vārtus), kurā tobrīd spēlēja arī latvietis Kaspars Daugaviņš. Šobrīd Daugaviņš no Bostonas ir aizbraucis uz Šveici, bet tā vietā iegūts Iginla, un izmaiņas bija redzamas arī šīs nakts spēlē.

Ievērojami vairāk 1. periodā uzbruka "Penguins", taču pārspēt Tūku Rasku tai izdevās vien spēles vidū, kad vairākumā Kriss Kunics atrada ripu vārtu priekšā. Trešā perioda pašā sākumā Patrīss Beržerons gan panāca neizšķirtu, un mača izšķirošie notikumu tika atlikti uz pēdējām minūtēm. Vispirms 51. minūtē Brendons Saters izmantoja „Bruins” aizsargu pasivitāti uz zilās līnijas un atgrieza vadību „Penguins” rokas’, bet to 58. minūtē dubultoja soms Jusi Jokinens, kurš „Bruins” zonā atņēma pretiniekam ripu un pats arī to uzreiz raidīja vārtos .

Neko neglāba arī "Bruins" pēdējo divu minūšu iespaidīgais spiediens, tiesa, par sevi atgādināja Iginla ar gūtiem vārtiem no zilās līnijas, taču atņemt uzvaru „Penguins” tai neizdevās (2:3).

Grūti gāja arī NHL līdervienībai Sanhosē „Sharks”, kura spēja trīs reizes mača gaitā izvirzīties vadībā, taču katru reizi Losandželosas „Kings” hokejisti atrada atbildi (3:3) un papildlaikā vairākumā savu izdevību sagaidīja un izmantoja slovēnis Anže Kopitars, gūstot „Kings” uzvaras vārtus. „Sharks” šis bija tikai trešais zaudējums sezonā, turklāt divi no tiem piedzīvoti papildlaikā.

Arī "Canucks" vienībai pārtrūkusi četru uzvaru sērija, jo tā šonakt mājās atzina Detroitas „Red Wings” pārākumu, savukārt Toronto „Maple Leafs” ar lielisku vārtsarga Džonanata Bernjē sniegumu (41 atvairīts metiens no 43) guva savu trešo panākumu pēc kārtas un desmito sezonā, ar 4:2 pieveicot Kalgari „Flames”.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultāts
Bruins-Penguins2:3
Maple Leafs-Flames4:2
Red Wings-Canucks2:1
Sharks-Kings3:4 P

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2013-10-31 08:20, pirms 11 gadiem
Kāds sakars šādam virsrakstam?!
Bruins izsit Pens no playoff, šie tagad baigi atriebjas reg. spēlē? Kas par gandarījumu! Pie tam ar +1
Eliņ, neesi tik dzeltens!
, 2013-10-31 08:30, pirms 11 gadiem
Manuprāt interesantākā ziņa ir Semjona Varlamova arestēšana par draudzenes 'it kā' piekaušanu.
, 2013-10-31 09:01, pirms 11 gadiem
Toronto turpina tikt nomētāti, bet ar visu to turpina uzvarēt. Pagaidām šī komanda mani nedaudz pārsteidz, lai arī sastāvs viņiem nav no tiem sliktākajiem un vārtsargu duo vispār rullē - jau 14 spēles sezonā un joprojām nav līdz galam skaidrs, kurš ir pirmais nummurs (abi spēlē lieliski).

Paskatījos Van- Det trešo trešdaļu un viss ko dzirdēju bija Dacjuks te, Dacjuks tur - uzbrūk, vedās, bloķē metienus.. grūti viņu nepamanīt spēlējot. Pacifiskā divīzija vispār izskatās diezgan baismīgi šobrīd, protams sezona ir tikai sākumā un vis var mainīties, bet, ko dot, ka viņiem ir par komandu mazāk nekā austrumu divīzijām, ja konkurence uz plejofu ir šāda.

un pēdējais - lai arī ārpushokeja lietas mani interesē mazāk, būs interesanti paskatīties, kā Varlamova epopeja iespaidos Lavīnu spēli. piektdien būs spēle, tad jau redzēs, katrā ziņā Žigēram būs jāturpina sava lieliski iesāktā sezona.
, 2013-10-31 10:01, pirms 11 gadiem
€€€
, 2013-10-31 10:18, pirms 11 gadiem
Tā nav atriebība! Par kaut kādu atriebību varēs runāt tikai tad, kad Pingvīni uzvarēs Bostonu play-off, nejau kaut kādā tur regulārās sezonas spēlē, kas pa lielam neko nenozīmē.
, 2013-10-31 10:22, pirms 11 gadiem
neputns rakstīja: Toronto turpina tikt nomētāti, bet ar visu to turpina uzvarēt. Pagaidām šī komanda mani nedaudz pārsteidz, lai arī sastāvs viņiem nav no tiem sliktākajiem un vārtsargu duo vispār rullē - jau 14 spēles sezonā un joprojām nav līdz galam skaidrs, kurš ir pirmais nummurs (abi spēlē lieliski).

Paskatījos Van- Det trešo trešdaļu un viss ko dzirdēju bija Dacjuks te, Dacjuks tur - uzbrūk, vedās, bloķē metienus.. grūti viņu nepamanīt spēlējot. Pacifiskā divīzija vispār izskatās diezgan baismīgi šobrīd, protams sezona ir tikai sākumā un vis var mainīties, bet, ko dot, ka viņiem ir par komandu mazāk nekā austrumu divīzijām, ja konkurence uz plejofu ir šāda.

un pēdējais - lai arī ārpushokeja lietas mani interesē mazāk, būs interesanti paskatīties, kā Varlamova epopeja iespaidos Lavīnu spēli. piektdien būs spēle, tad jau redzēs, katrā ziņā Žigēram būs jāturpina sava lieliski iesāktā sezona.
Tāds ir Kārlaila stils. Viņa laikā Anaheima arī maz meta pa vārtiem, taču vienalga visus nolika pie vietas. Jābūt labiem vārtsargiem, tajā laikā Žigērs spēlēja ļoti labi, ja atceries.
, 2013-10-31 10:27, pirms 11 gadiem
Varena atriebība. Noteikti visa Bruins komanda šobrīd smagi pārdzīvo un nožēlo, ka izsita Penguins nio plejofa. Dažiem Bruins spēlētājiem gērbtuvēs sākās histērijas lēkmes ar vadmotīvu, ka vajadzēja tomēr labāk plejofā zaudēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-31 10:50, pirms 11 gadiem
Tāpat kā pasaules čempī krievi atriebās kanādiešu trešajai izlasei par zaudējumu Olimpiādē. Nja...
, 2013-10-31 13:51, pirms 11 gadiem
Interesanti, kas ar Malkinu notiek?
, 2013-10-31 14:39, pirms 11 gadiem
smieklīga atriebība ... sc.com ne ar ko neatšķiras no citām dzeltenajām lapelēm ... nožēlojama "profesionalitāte"
, 2013-10-31 15:59, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Interesanti, kas ar Malkinu notiek?
Malkins šonakt labi spēlēja, tas nekas, ka palika bez punktiem. Laikam kāds no komandas biedriem atstāstīja par Pitsburgas žurnālista iznīcinošo kritiku...
, 2013-10-31 16:31, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Tāds ir Kārlaila stils. Viņa laikā Anaheima arī maz meta pa vārtiem, taču vienalga visus nolika pie vietas. Jābūt labiem vārtsargiem, tajā laikā Žigērs spēlēja ļoti labi, ja atceries.
nu nez, Kārlails pats kādu laiciņu atpakaļ teica, ka šitā turpinot viņiem tā veiksme drīz arī var izbeigties. Katrā ziņā pagaidām viņiem nekas tur nebeidzas un viss iet kā pa diedziņu, tēlaini izsakoties. Un arī daudzu izsmietais Kessela līgums šobrīd sevi attaisno pilnībā. Bet štrunts ar Toronto, man patīk, kā Vankūvera izskatās ar Tortsu pie stūres

p.s. es esmu pārāk nesena, lai tā labi atcerētos Žigēra labo spēli Anaheimā, tas varētu būt tas laiks, kad es tā vairāk sāku interesēties par NHL, ja atceries
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis pēc Ņujorkas "Rangers" uzvaras vārtu guvuma Karolīnā. Foto: James Guillory/USA Today Sports/Scanpix
1

"Rangers" iegūst četrus piegājienus tikt Austrumu finālā, Dalasa revanšējas "Avalanche"

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijā 3-0 panāca Ņujorkas "Rangers", izbraukumā pagarinājumā pieveicot (3:2) Karolīnas "Hurricanes", bet Rietumos sērijā līdzsvaru (1-1) atguva Dalasas "Stars", kura panākumā (5:3) pār Kolorādo "Avalanche" teju izsēja četru ripu pārsvaru.
Ņikita Zadorovs un Teodors Bļugers pēc vārtu guvuma. Foto: Ethan Cairns/AP/Scanpix
50

"Canucks" iespaidīgi maina cīņas ritējumu un uzvar, Bļugers izkārto vārtu guvumu

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālā sēriju ar panākumu iesāka Vankūveras "Canucks", savā laukumā atspēlējoties no 1:4 un ar 5:4 pieveicot Edmontonas "Oilers". Artūrs Šilovs šorīt atvairīja 14 no 18 metieniem, bet Teodors Bļugers tiešā veidā piedalījās ceturtajā vārtu guvumā.
Stīvens Lorencs ("Panthers") pret Džastinu Brazo ("Bruins"). Foto: Wilfredo Lee/AP/Scanpix
2

Panteras plosa un kaujas pret lāčiem, sērijā neizšķirts

Stenlija kausa Austrumu konferences pusfināla sērijā līdzsvaru atguva bez aizsarga Uvja Jāņa Balinska spēlējošā Floridas "Panthers", kura, zaudējot pirmajā, bet dominējot nākamajās divās trešdaļās, ar 6:1 pārspēja Bostonas "Bruins".