Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Red Wings" atvēl 30 miljonus Dekeizeram

"Red Wings" atvēl 30 miljonus Dekeizeram
Denijs Dekeizers
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Detroitas "Red Wings" pagarinājis līgumu ar 26 gadus veco aizsargu Deniju Dekeizeru, kurš sezonā saņems piecus miljonus dolāru.

Denijs Dekeizers, kurš laika posmā no 2010. līdz 2013. gadam pārstāvēja Rietummičiganas Universitāti, vienu reizi kļūstot par NCAA čempionu un divas reizes tiekot atzīts par labāko aizsargu, uzreiz pēc absolvēšanas pievienojās Nacionālās hokeja līgas klubam Detroitas "Red Wings", sezonas izskaņā aizvadot 11 mačus regulārajā čempionātā un divas cīņas Stenlija kausa ietvaros.

Nākamo sezonu laikā amerikānis, kurš 2014. gadā piedalījās pasaules čempionātā, nostiprinājās Detroitas "Red Wings" pamatsastāvā, izceļoties ar 23, 30 un 20 rezultativitātes punktiem un palīdzot komandai iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Šodien puses vienojušās par jaunu līgumu uz sešiem gadiem par 30 miljoniem dolāru. Vienu miljonu 26 gadus vecais Dekeizers saņēma uzreiz pēc paraksta likšanas uz jaunā kontrakta. Vecuma grupā no 25 līdz 27 gadiem viņš kļuvis par 11. labāk apmaksāto aizsargu, apsteidzot Tīdžeju Brodiju no Kalgari "Flames".

Vienošanās panākta pirms arbitrāžas tiesas sēdes, kurā Dekeizers varētu tikt tikai pie līguma uz vienu sezonu, jo 27 gadu vecumā viņš kļūtu par neierobežoti brīvo aģentu, un arbitrāžas tiesa šajā vecumā vairs neiejaucas. "Esmu diezgan drošs, ka mums izdosies panākt vienošanos pirms arbitrāžas," iepriekš sacīja Detroitas "Red Wings" ģenerālmenedžeris Kens Holands. "Denijs ir dzimis Detroitā. Viņš ir apmierināts ar lomu komandā. Viņš ir priecīgs pārstāvēt "Red Wings". Esam apmierināti ar viņa sniegumu."

Izmantotie resursi:
https://ca.sports.yahoo.com


, 2016-07-26 19:41, pirms 8 gadiem
NHL lēnām seko NBA ar pārmaksātiem līgumiem..Kādreiz 5 ļimaki sezonā NHL bija tikai zvaigzņu līmeņa aizsargiem, tagad pat viduvējībām..
, 2016-07-26 21:39, pirms 8 gadiem
dueto rakstīja: NHL lēnām seko NBA ar pārmaksātiem līgumiem..Kādreiz 5 ļimaki sezonā NHL bija tikai zvaigzņu līmeņa aizsargiem, tagad pat viduvējībām..
Viduvējība ir Girgensons, un par viņu kāreiz neviens negrib pārmaksāt, pat Seibri gnīdas kautko žmiedzas.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
22

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".