Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: NHL nedēļas atvairījumu topā uzvar Koskinens

Nacionālā hokeja līga (NHL) apkopojusi labākos atvairītos metienus sezonas 16. nedēļā. Pirmajā vietā ir Edmontonas "Oiliers" somu vārtsargs Miko Koskinens, kurš vēl pagājušajā sezonā spēlēja KHL.
Video: NHL
-

Vinsents Tročeks svin gūtos vārtus. Foto: USA Today Sports/Scanpix

''Rangers'' otrajā papildlaikā panāk 2-0, ''Avalanche'' uzvarā atspēlējas no 0:3

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā turpinājās izslēgšanas spēļu otrās kārtas izspēle. Otro uzvaru svinēja Ņujorkas ''Rangers'', kas atspēlējās un otrajā papildlaikā ar 4:3 pārspēja Karolīnas ''Hurricanes'' (sērijā 2-0). Atspēlēties izdevās arī Kolorādo ''Avalanche'', kas atguva trīs vārtu deficītu un papildlaikā ar 4:3 pieveica Dalasas ''Stars'' (sērijā 1-0).
Foto: NHL
6

Pirmo reizi kluba vēsturē ''Sharks'' ieguvusi NHL drafta pirmo izvēli

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā notika drafta loterijā un tajā uzvarēja Sanhosē ''Sharks'', kas tādējādi pirmo reizi komandas vēsturē izraudzīsies jauno hokejistu kā pirmā. Otrais kārtas numurs ticis Čikāgas ''Blackhawks'', bet trešais - Anaheimas ''Ducks''.
Tečers Demko. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix
8

Avots: ''Canucks'' vārtsargs Demko izlaidīs vēl vismaz četras spēles

''Daily Faceoff'' apskatnieks Frenks Seravalli savā ''X'' kontā raksta, ka viņam pietuvināti avoti vēstī, ka Vankūveras ''Canucks'' pamatvārtsargs Tečers Demko traumas dēļ izlaidīs vēl vismaz četras spēles.