Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Lightning" īpašnieki strīdas par komandas vadīšanu

"Lightning" īpašnieki strīdas par komandas vadīšanu
Tampabejas "Lightning"
Foto: AP

Kā ziņo Ziemeļamerikas mediji, tad Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Tampabejas "Lightning" īpašnieki jau ilgāku laiku nevar izšķirt strīdu par to, kuram būtu jāvada vienība.

Abi Tampabejas "Lightning" īpašnieki, Orens Kouls un Lens Barijs, jau ilgāku laiku strīdas par to, kuram tad būtu jāuzņemas komandas vadība, taču pie kompromisa, vismaz līdz šim, viņi nav nonākuši. Šāda situācija tikai grauj komandu no iekšienes, tāpēc Nacionālās hokeja līgas vadība ir nolēmusi iesaistīties konflikta risināšanā.

Paredzams, ka Floridā ieradīsies NHL komisārs Garijs Betmens un mēģinās rast risinājumu šim konfliktam, visdrīzāk, nosakot to, kurš no īpašniekiem būs galvenais šajā duetā, taču, kā prognozē daudzi Tampabejas sistēmai tuvi cilvēki, šī cīņa var izvērsties "uz dzīvību un nāvi", t.i., tas līdzīpašnieks, kurš zaudēs šajā cīņa, būs spiests aiziet no vienības.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Tampabejas "Lightning" vienība, kurā spēlēja arī Latvijas hokejists Mārtiņš Karsums, 82 spēlēs izcīnīja 66 punktus, kas viņiem deva pirmspēdējo vietu Austrumu konferencē un otrie no beigām viņi bija arī visā līgā.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com


, 2009-06-24 12:59, pirms 15 gadiem
kaut nu maarca paliktu tampaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-24 20:09, pirms 15 gadiem
tpu... es pārlasijos. Likās, ka rakstīsts Mārtiņš Karsums 82 spēlēs guva 66 punktus.
, 2009-06-25 10:28, pirms 15 gadiem
Nu nez kā būs ar tampu, bet ceru, ka viņš spēlēs kādā no NHL komandām ar pienācīgu ledus laiku
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
22

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".