Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Wild" sastāva pārbūvi sāks ar Hārdingu

"Wild" sastāva pārbūvi sāks ar Hārdingu
Džošs Hārdings
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Minesotas "Wild", kura jau pirms kāda laika paziņoja, ka vēlas pārbūvēt visu komandu, šo pārbūvi, iespējams, sāks ar komandas otro vārtsargu Džošu Hārdingu.

Jau vakar ziņojām, ka Minesotas "Wild" ģenerālmenedžeris Čaks Flečers vēlas veikt komandas restrukturizāciju, jo aizvadītā sezona viņa vadītajai vienībai nebija diez ko veiksmīga. Un kā galveno komandas "pārbūves" elementu Flečers izvēlējās veikt izmaiņas komandas spēlētāju sastāvā.

Sakarā ar runām, ka "Wild" ir gatavi jebkādām maiņām un jebkurā brīdī, pašlaik ir parādījusies informācija, ka kā pirmais, ko skars Flečera reformas būs komandas otrais vārtsargs Džošs Hārdings, kurš jau iepriekš bija izteicies, kā vēlas būt pirmais numurs, taču izkonkurēt somu vārtsargu Niklasu Bekstrēmu viņam neizdosies.

Šīs baumas Flečers ir jau paspējis komentēt un, kas interesanti, viņš tās nenoliedza: "Katrā gadījumā šī situācija prasa pamatīgāku izskatīšanu un to nevar izlemt vienā dienā, taču viens ir skaidrs – mēs centīsimies pieņemt pēc iespējas izdevīgāku lēmumu abām pusēm."

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Džošs Hārdings "Wild" vārtos stājās 19 reizes (11 spēlēs izgāja sākumsastāvā), izcīnīja trīs uzvaras, vidēji spēlē ielaida 2.21 vārtus, bet atvairīja 92.9% no visiem pretinieku metieniem.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com


, 2009-06-23 17:20, pirms 15 gadiem
92.9% atvairīto procents, un 2,21 vidēji ielaists spēlē ir diezgan labi rādītāji
, 2009-06-23 17:20, pirms 15 gadiem
archy0 rakstīja: 92.9% atvairīto procents, un 2,21 vidēji ielaists spēlē ir diezgan labi rādītāji
Lai neteikt, ka izcili priekš otrā numura.
, 2009-06-25 10:35, pirms 15 gadiem
Viens no tiem , kas nūju tur kreisajā rokā...
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
22

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".