Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Geclafam 2+2 Anaheimas uzvarā

Geclafam 2+2 Anaheimas uzvarā
Raiens Geclafs
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas spēlē Raiens Geclafs guva divus vārtus un atdeva tikpat rezultatīvas piespēles, palīdzot savam klubam Anaheimas "Ducks" izbraukumā ar 7:3 sakaut Edmontonas "Oilers".

Pēc divām nospēlētām trešdaļām "Ducks" bija minimālā vadībā (3:2) un lielā mērā pateicoties tieši Geclafam "pīles" beigu beigās izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Trešajā trešdaļā Geclafs guva divus vārtus vairākumā, bet pa reizei izcēlās arī Džordžs Paross un Bobijs Raiens.

Svētdienas vakarā (pēc Latvijas laika) notikušajās spēlēs Ņujorkas "Rangers" savā laukumā apspēlēja Tampabejas "Lightning", Pitsburgas "Penguins" pēcspēles metienu sērijā atzina Nešvilas "Predators" pārākumu, savukārt Minesotas "Wild" tika galā ar Vankūveras "Canucks".

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Rangers – Lightning5:2
Penguins – Predators3:4PM
Wild – Canucks6:2
Islanders – Senators3:4
Blue Jackets – Blackhawks4:5PM
Oilers – Ducks3:7

Izmantotie resursi:
nhl.com


, 2010-02-15 09:34, pirms 14 gadiem
Jautājums par viņa (ne)spēlēšanu OS gan joprojām ir atklāts. Diemžēl.
, 2010-02-15 09:45, pirms 14 gadiem
kino rakstīja: Jautājums par viņa (ne)spēlēšanu OS gan joprojām ir atklāts. Diemžēl.
Pag, pag... es kaut ko esmu nepareizi sapratis? Vai tad Getclafam nebija kāda trauma no kuras viņam vajadzēja atgūties pirms OS, savādāk viņa vietā brauc Kārters? Ja jau 2+2, tad traumas nav
, 2010-02-15 09:54, pirms 14 gadiem
quick rakstīja: Pag, pag... es kaut ko esmu nepareizi sapratis? Vai tad Getclafam nebija kāda trauma no kuras viņam vajadzēja atgūties pirms OS, savādāk viņa vietā brauc Kārters? Ja jau 2+2, tad traumas nav
Jā, tev taisnība. Bet cik es lasīju, tad galējā atbilde būs zināma rīt. Ja rīt viņam nesāpēs, tad attiecīgi spēlēs.
, 2010-02-15 10:03, pirms 14 gadiem
quick rakstīja: Pag, pag... es kaut ko esmu nepareizi sapratis? Vai tad Getclafam nebija kāda trauma no kuras viņam vajadzēja atgūties pirms OS, savādāk viņa vietā brauc Kārters? Ja jau 2+2, tad traumas nav
Jā, izlaida 2 spēles.
2. vārti bija skaisti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Konors Makdeivids un Stjuarts Skiners. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Makdeivids: "Ne vienmēr uzvaram skaisti, bet galvenais, ka uzvaram"

Nacionālās hokeja līgas (NHL) finālu sasniegusi Edmontonas "Oilers" ar kapteini Konoru Makdeividu priekšgalā. Centra uzbrucējs pēc uzvaras sērijā pret Dalasas "Stars" pauda, ka nācies saskarties ar augošas komandas problēmām, bet viņš ir priecīgs par to, kur komanda atrodas tagad.
Edmontonas "Oilers" hokejisti pēc smagi izcīnītā triumfa Rietumu konferencē. Foto: Codie McLachlan/AFP/Scanpix
22

Dalasa dominē, taču "Oilers" izmanto 20% no metieniem un pēc 18 gadiem atgriežas finālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences izspēlē pirmoreiz kopš 2006. gada triumfējusi Edmontonas "Oilers", kura šonakt veica par 25 (!) metieniem mazāk (10-35), taču spēja ar 2:1 pieveikt Dalasas "Stars".
Floridas "Panthers" tiek pie trofejas, kuru pasniedz Austrumu konferences čempionei. Foto: AFP./Scanpix
22

Balinska pārstāvētā "Panthers" otro gadu pēc kārtas spēlēs Stenlija kausa finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noskaidrota pirmā Stenlija kausa izcīņas fināliste. Par to kļuvusi Floridas "Panthers", kuras rindās 26 regulārā turnīra spēles aizvadīja latviešu aizsargs Uvis Balinskis. "Pathers" pieveica Ņujorkas "Rangers" ar 2:1, uzvarot sēriju sešās spēlēs (4-2).