Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Vilis Strungs

Balceram piespēle, "Senators" palīdz "Flyers" turpināt dzīšanos pēc "play-off"

Balceram piespēle, "Senators" palīdz "Flyers" turpināt dzīšanos pēc "play-off"
Otavas "Senators". FOTO: AFP/Scanpix

Rezultatīvu piespēli Nacionālajās hokeja līgas (NHL) spēlē ieguvis latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, taču viņa pārstāvētā Otavas "Senators" ar 2:3 piekāpās Filadelfijas "Flyers".

Rūdolfs Balcers laukumā pavadīja 16 minūtes un vienu sekundi (2:03 vairākumā, 0:54 mazākumā) , kuru laikā veica rezultatīvu piespēli, izdarīja vienu metienu un vienu spēka paņēmienu.

Zīmīgi, ka "Flyers" diskvalifikācijas dēļ nespēja palīdzēt Jakubs Vorāčeks, kurš iepriekšējā komandu tikšanās reizē sezonas ievadā izcēlās ar pieciem punktiem (2+3).

Rezultātu "Senators" atklāja 10.minūtē - Balcers piespēlēja Benam Harpūram, kura metienu no distances veiksmīgi pielaboja Kriss Tīrnijs (1:0). Latviešu uzbrucējam tā bija ceturtā rezultatīvā piespēle un astotais punkts (4+4) sezonas 25 spēlēs. Lai gan "Flyers" izdarīja vairāk metienu (10:6) , izlīdzināt rezultātu pirmajā periodā komanda nespēja.

VIDEO: Balcers asistē Filadelfijā, nopelnot astoto punktu NHL

Otrajā periodā bija nospēlētas vien divas minūtes un divas sekundes, kad ne bez veiksmes palīdzības Oskars Lindbloms panāca neizšķirtu (1:1), turklāt precīzi četras minūtes vēlāk Filadelfiju vadībā izvirzīja Maikls Ralfs (1:2). Atbildi uz triecienu "Senators" nespēja sniegt, un 36 sekundes pirms trešdaļas beigām divu vārtu pārsvaru "Flyers" nodrošināja Skots Lotons (1:3).

Centienus atspēlēties "Senators" uzsāka 2:57 minūtes pirms pamatlaika beigām, kad ar pirmo vārtu guvumu sezonā izcēlās Filips Člapiks (2:3), tomēr turpinājumā izraut neizšķirtu pamatlaikā neizdevās.

Otavas hokejisti piedzīvojuši jau ceturto zaudējumu pēc kārtas, tāpat pēdējās desmit spēlēs panākums izcīnīts tikai vienu reizi. 70 spēlēs iegūtie 52 punkti joprojām liek atrasties pēdējā vietā Austrumu konferencē.

Tikmēr "Flyers" izcīnījusi sesto uzvaru pēdējās desmit spēlēs un ar 69 mačos iegūtiem 76 punktiem pietuvojusies šobrīd Kolumbusas "Blue Jackets" piederošajai pēdējai "wild card" pozīcijai Austrumu konferencē, no tās atpaliekot vien trīs punktus. Uz to pretendē arī Monreālas "Canadiens", kurai ar Kolumbusu pēc 69 spēlēm ir vienāds punktu skaits (79).

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com


, 2019-03-12 06:47, pirms 5 gadiem
Atliek vien cerēt, ka abī uz nākamo sezonu parakstīs labu sniegumu un varēs pārspēt visus letiņu rekordus, un maigi izsakot "bombardēt".
, 2019-03-12 07:14, pirms 5 gadiem
Super, malacis, prieks, ka Krouvfords dod arī ļoti daudz spēlēt. Vēl 12 spēles sezonā, cerams kārtīgi nokapās un desmitnieku pārkāps.
, 2019-03-12 07:20, pirms 5 gadiem
Autor! Virsraksts manuprāt nekorekts,jo NHL neviens nevienam neko nedāvina.Viss jāizcīna pašiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-03-12 09:00, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: To golu, kuru ielaida Balcera maiņa, KHL diezin vai ieskaitītu Baigais kuriozs iznāca, Dārziņa mēlē runājot, mēsliņš iekrita Divi rikošeti pa slidām un vārtos iekšā, pie tam vēl pēdējais pieskāriens, manuprāt, bija apzināta kustība
Šķiet, ka nekad iepriekš komentāru sadaļā nebiju redzējis tik daudz pareizi ieliktu komatu vienuviet. #offtopic
, 2019-03-12 09:47, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: To golu, kuru ielaida Balcera maiņa, KHL diezin vai ieskaitītu Baigais kuriozs iznāca, Dārziņa mēlē runājot, mēsliņš iekrita Divi rikošeti pa slidām un vārtos iekšā, pie tam vēl pēdējais pieskāriens, manuprāt, bija apzināta kustība
kolhozā viss atkarīgs nevis no situācijas bet klubiem kas uz ledus. ja iemestu pīķerskij ska vai maskovskij ceeska ieskaitītu, ja šādus iemestu viņiem, tad nē.
, 2019-03-12 09:59, pirms 5 gadiem
eirosport 2 fināls tagad ies krievi pret slovākiem
, 2019-03-12 10:01, pirms 5 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Super, malacis, prieks, ka Krouvfords dod arī ļoti daudz spēlēt. Vēl 12 spēles sezonā, cerams kārtīgi nokapās un desmitnieku pārkāps.
daudz dod! nākošsezon diez vai tik daudz dos. jāmet vairāk.
, 2019-03-12 10:04, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: kolhozā viss atkarīgs nevis no situācijas bet klubiem kas uz ledus. ja iemestu pīķerskij ska vai maskovskij ceeska ieskaitītu, ja šādus iemestu viņiem, tad nē.
kolhozs ir kolhozs, tur neko nevar zināt
, 2019-03-12 10:25, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: eirosport 2 fināls tagad ies krievi pret slovākiem
Kas par finālu, kādā sporta veidā?
, 2019-03-12 12:35, pirms 5 gadiem
Go Flyers! Vienu brīdi bija konferences pašā apakšā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
15

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.