Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Flyers" bez Bārtuļa piedzīvo sagrāvi

"Flyers" bez Bārtuļa piedzīvo sagrāvi
Džonijs Bojčuks ar laukuma apmali liek draudzēties filadelfietim Džeimsam van Rīmsdikam.
Foto: AP/Scanpix

Spēlējot bez sasirgušā latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa, aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) sakāvi piedzīvoja Filadelfijas "Flyers", savā laukumā ar 1:5 atzīstot Bostonas "Bruins" pārākumu.

"Bruins" šobrīd turpina izmisīgi cīnīties par astotās vietas noturēšanu Austrumu konferencē, un tas ļāva pagājušajā naktī aizvadīt vienu no pārliecinošākajām spēlēm šajā sezonā. "Bruins" dominēja visa mača garumā, lai gan līdz pirmajiem vārtiem nācās nedaudz pagaidīt - tie tika gūti vien 14. minūtē. Otrās trešdaļas sākumā Džefs Kārters izlīdzināja rezultātu, taču Marks Reči četras minūtes vēlāk atkal panāca vadību viesiem. Turpinājumā pēc "Flyers" vārtsargu maiņas "Bruins" pievienoja vēl divus vārtus līdz trešdaļas beigām, bet noslēdzošajā periodā Marko Šturms pielika punktu "Bruins" panākumam - 5:1.

Šī uzvara ļāva "lāčiem" nostiprināties Austrumu konferences astotniekā un tagad attālums no devītajā vietā esošajiem Ņujorkas "Rangers" hokejistiem ir jau mērāms piecos punktos.

Citā mačā Atlantas "Thrashers" izbraukumā piedzīvoja neveiksmi ar 1:2 pret Kolumbusas "Blue Jackets". Nesen Artūra Kuldas vietā no Čikāgas "Wolves"izsauktais veterāns Kriss Čelioss 13 laukumā pavadītajās minūtēs tika pie negatīva lietderības koeficienta (-1).

Izmantotie resursi:
nhl.com


, 2010-03-12 08:42, pirms 14 gadiem
Jautra spēle bijusi starp diviem "hišņikiem" Sharks un Predators.

Tampai atkal zaudējums, bet ko tu neteiksi Stemkosam 1+1 un Senluī 0+2.
, 2010-03-12 08:42, pirms 14 gadiem
Čelios nevelk to ātrumu, nav nekāds brīnums.
, 2010-03-12 08:50, pirms 14 gadiem
Šeit "nedzaudz" izsmeļošāks apraksts.... icebox.lv: Ziņas - NHL : Aizraujoša nakts NHL - IceBox
, 2010-03-12 08:51, pirms 14 gadiem
Ceru ka virsraksts atbilstoš,ka bez Oša flyers nevar!!!
, 2010-03-12 09:50, pirms 14 gadiem
Man atkal prieks par Leafs uzvaru Jaunie tiešām izskatās labi, es domāju, ka nākamsezon kāds no viņiem noteikti "atvērsies". Un Kuļemins ir labs piemērs tam, ka reizēm arī tiešām talantīgiem uzbrucējiem vajag iemācīties kapāties, ar katru spēli kļūst ar vien labāks Ļoti daudz gaidu no viņa, turpretī Grabovskis gan, manuprāt, ir īstenojis visu savu potenciālu. Žēl, ka atkal komanda sāk spēlēt tad, kad ir daudz par vēlu.
, 2010-03-12 09:54, pirms 14 gadiem
Čeliosam jau 26. sezona NHL, tas ir kaut kas prātam neaptverams...
, 2010-03-12 09:56, pirms 14 gadiem
"Flyers" bez Bārtuļa piedzīvo sagrāvi
virsraksts jau izsaka visu - Bārtulim jābūt sastāvā!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-12 13:32, pirms 14 gadiem
Bārtulis vairs nav 'sasirdzis',vienkārši netiek sastāvā.
, 2010-03-12 13:48, pirms 14 gadiem
Bārtulis noteikti no visiem 3.pāra aizsargiem, kas izgājuši caur PHI šosezon izskatās vispārliecināšāk tieši aizsardzības funkciju veikšanā. Parents ir līdzīgs, bet viņam augums mazāks un tādēļ ar to pretinieku nelaišanu vārtu priekšā tā ir, kā ir. Kur Bārtulim pietrūkst, tas ir uzbrukumu uzsākšana un pieslēgšanās uzbrukumiem. Kaut kādi punkti ir, bet nekādu regulēru palīdzību uz pretinieku zilās līnijas viņš nesniedz. Piemēram, Krajīčeks tikai tādēļ ir paņemts, dēļ slidošanas un piespēlēm, bet aizsardzībā ir pašķidrs, jāsaka arī punkti viņam nemaz tik daudz nenāk, tā kā interesanti, cik ilgi šo turēs.

Čeliosam vakar spēle nesanāca, to -1 viņš ne tikai nopelnīja, bet ari uztaisīja, zaudējot ripu uz pretinieku zilās līnijas, bet atskriet atpakaļ jau vairs nevar (kā ātrais Maksis savulaik) un otrais gols tika iemests vairākumā, kad Čelioss nesekmīgi centās bloķēt pieaspēli, noliekot nūju uz ledus. Jā, ripa vārtos iegāja no Čeliosa nūjas un piespēle bija no aizvārtes. Varbūt Krisam vajag Kuldu pārī, kas var atstrādāt i za sebja i za togo parnja.
, 2010-03-12 14:38, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Tu esi vnk smieklīgs! Atradis Bārtuļa personā supermonstru, bez kura komandas spēle neiet! Kas tad Oskars ir? Viduvējs rūkijs, nepieredzējis debitants. Jā, pēc LV aizsargu mērauklēm viņš ir ļoti labs aizsargs (vismaz OS labi aizvadīja), taču ne jau uz pieredzējušo filiju fona. Tas pats Perents spēlē pārliecinošāk.
Es saprotu, ka LV faniem gribas savējos celt debesīs, tomēr vajag taču saglabāt saikni ar realitāti. Ja jau Rīgas Dinamo bez sava neapstrīdamā līdera un labākā aizsarga Ozo (viņš sezonas laikā izlaida ne vienu vien maču) spēlēja ļoti labi, tad kur nu Flyer'i slikti spēlē tāpēc, ka laukumā nav Bārtulis!
Filiju viduvējās spēles cēlonis meklējams pavisam citur.
nu tu esi spečuks,ko tu te dari,tev tak Sports Center jāraksta raksti...
, 2010-03-12 15:30, pirms 14 gadiem
Spārni uzvar, bet Flames arī uzvar
Vismaz Predators zaudēja.
Mirklis pēc Ņujorkas "Rangers" uzvaras vārtu guvuma Karolīnā. Foto: James Guillory/USA Today Sports/Scanpix
1

"Rangers" iegūst četrus piegājienus tikt Austrumu finālā, Dalasa revanšējas "Avalanche"

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijā 3-0 panāca Ņujorkas "Rangers", izbraukumā pagarinājumā pieveicot (3:2) Karolīnas "Hurricanes", bet Rietumos sērijā līdzsvaru (1-1) atguva Dalasas "Stars", kura panākumā (5:3) pār Kolorādo "Avalanche" teju izsēja četru ripu pārsvaru.
Ņikita Zadorovs un Teodors Bļugers pēc vārtu guvuma. Foto: Ethan Cairns/AP/Scanpix
50

"Canucks" iespaidīgi maina cīņas ritējumu un uzvar, Bļugers izkārto vārtu guvumu

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālā sēriju ar panākumu iesāka Vankūveras "Canucks", savā laukumā atspēlējoties no 1:4 un ar 5:4 pieveicot Edmontonas "Oilers". Artūrs Šilovs šorīt atvairīja 14 no 18 metieniem, bet Teodors Bļugers tiešā veidā piedalījās ceturtajā vārtu guvumā.
Stīvens Lorencs ("Panthers") pret Džastinu Brazo ("Bruins"). Foto: Wilfredo Lee/AP/Scanpix
2

Panteras plosa un kaujas pret lāčiem, sērijā neizšķirts

Stenlija kausa Austrumu konferences pusfināla sērijā līdzsvaru atguva bez aizsarga Uvja Jāņa Balinska spēlējošā Floridas "Panthers", kura, zaudējot pirmajā, bet dominējot nākamajās divās trešdaļās, ar 6:1 pārspēja Bostonas "Bruins".