Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Nolans: "Kļūšana par pilntiesīgu "Sabres" treneri ir tikai formalitāte"

Nolans: "Kļūšana par pilntiesīgu "Sabres" treneri ir tikai formalitāte"
Teds Nolans
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līgas kluba Bufalo „Sabres” pagaidu treneris Teds Nolans, kurš ir arī Latvijas nacionālās izlases treneris, šodien izteicies vietējiem medijiem, ka pārrunas par viņa jauno līgumu ar klubu vada viņa pārstāvis un ka atlikušas vien formalitātes.

„Visas lietas, kas saistās ar līguma noslēgšanu ar klubu, esmu nodevis sava pārstāvja rokās,” pēc šodienas „Sabres” treniņa atklāja Teds Nolans. „Pieļauju, ka viņš un Tims (Marejs, kluba ģenerālmenedžeris) drīz to pārspriedīs, ja nav jau to izdarījuši.”

„Tā ir vienkārši formalitāte,” līguma stadiju novērtēja Nolans. „Jāvienojas par pāris lietām un jāpaveic visas formālās lietas. Atstāju šo procesu sava aģenta ziņā.”

Nolans pārņēma „Sabres” komandas vadību kā pagaidu treneris pagājušā gada 13. novembrī, kad 55 gadus vecais speciālists nomainīja atlaisto Ronu Rolstonu. Nolans no pēdējās vietas līgā „Sabres” nav pratis izvest, tiesa, komandas sastāva komplektācija un kluba vadības uzņemtais virziens norāda, ka tas arī netiek prasīts.

Nolans 44 spēlēs ar „Sabres” šosezon guvis 15 uzvaras, kamēr iepriekšējais treneris Rolstons 20 spēlēs uzvaru atnesa tikai četras reizes. Nolanam savu atbalstu jau pāris mēnešus iepriekš bija izteicis ģenerālmenedžeris Marejs, norādot, ka jau pavisam drīz viņš tiks atalgots ar pilnvērtīgu NHL trenera līgumu. Pavasarī Nolanu arī sagaida pasaules čempionāts pie Latvijas izlases stūres, kurš, ļoti iespējams, būs viņa pēdējais darbs Latvijas izlasē.

Nākamo spēli „Sabres” aizvadīs parīt, kad sacentīsies ar Nešvilas „Predators”, kura šobrīd ir pēdējā vietā spēcīgajā Centrālajā divīzijā. Savainojuma dēļ šajā un pārējās šīs nedēļas spēlēs nepiedalīsies latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons.

Šodienas treniņā piedalījās arī aizsargs Tailers Maierss, kurš iepriekšējā spēlē pret „Blackhawks” bija guvis traumu, taču Nolans norādīja, ka šodien treniņā bijusi praktiski atslodzes dienas un garantijas par Maiersa piedalīšanos rītdienas spēlē nav.

Izmantotie resursi:
Nolan on contract status and Tyler Myers -...


, 2014-03-10 20:30, pirms 10 gadiem
Paldies par darbu izlasē, veiksmi tālakajā karjerā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-10 22:55, pirms 10 gadiem
Paldies Tedim par darbu ko viņš paveica ar izlasi un ceru vēl MInksā pč laikā sagādāsim ne vienu vien pārsteigumu uz atvadām ar mēdāli kaklā ...!!!!!
, 2014-03-11 03:31, pirms 10 gadiem
Tik žēl,ka pēc pč Nolans nebūs LV izlases galvenais treneris. Viņš ļāva mūsu spēlētājiem noticēt,ka viņi var lielas lietas paveikt,ja pat meistarībā no pretinieka atpaliek. Cerams nekur tālu Lipmans nemeklēs izlases treneri un par to kļūs Artis Ābols.
Tāds izcils treneris-psihologs kā Nolans diez vai kādreiz izlasei vēl būs.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
16

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.