Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Jakupovs no Edmontonas pārceļas uz Sentluisu

Jakupovs no Edmontonas pārceļas uz Sentluisu
Nails Jakupovs
Foto: AFP/Scanpix

1993. gadā dzimušais Krievijas hokejists Nails Jakupovs mainījis komandu Nacionālajā hokeja līgā, tiekot aizmainīts no Edmontonas ''Oilers'' uz Sentuluisas ''Blues'' komandu.

Nails Jakupovs bija 2012. gada NHL drafta pirmais numurs. Nails Edmontonā nospēlēja trīs sezonas, no kurām veiksmīgākā bija otrā, kad Krievijas hokejists nospēlēja 81 spēli un guva 33 rezultativitātes punktus. Pēdējā sezonā Jakupovam 60 spēles, astoņi vārti un 15 rezultatīvas piespēles.

''Uzskatu, ka man tā ir laba pāreja. Pēdējās dienās bija daudz baumu un kaut ko jau gaidīju, bet nespēju paredzēt, ka došos uz Sentluisu. Negribēju nekādas domas manā galvā, es vienkārši spēlēju savas komandas labā. Tā tiešām man ir laba pāreja,'' atzīmēja vēl gados jaunais Krievijas hokejists Jakupovs.

''Spēlēšu vienā no labākajām NHL komandām. Kad spēlēju pret Sentluisu, vienmēr izvērtās sarežģītas spēles. Viņiem vienmēr bija augumā lieli spēlētāji un bija tiešām ļoti, ļoti grūti spēlēt pret viņiem. Lūkojos nākotnē un gaidu, kad varēšu pārstāvēt šo komandu,'' turpina 23 gadus vecais Jakupovs.

''Oilers'' savukārt ieguva Zeku Počiro un 2017. gada NHL drafta trešās kārtas izvēli. ''Oilers'' iegūs arī 2018. gada NHL drafta otrās kārtas izvēli, ja Jakupovs šosezon iemetīs vismaz 15 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nail-yakup...


, 2016-10-08 10:23, pirms 8 gadiem
lai maina kur grib, tāpat viņa vieta ir KHL un smieklīgākais ir tas ka viņam diez vai ļaus iemest tos 15 vārtus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-08 13:10, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Ja tiks pie lielāka spēles laika tad gan jau aizies spēle.
Kāpēc lai viņš tiktu pie liela spēles laika komandā, kas sezonu pabeidza trešajā vietā un spēlēja konferences finālā? Stati kā Girgensonam pirmajā sezonā. Čalis nav čekeris, un viņam ir dramatiska spēle aizsardzībā. Nails ir kā Bukarts, kad spēlēja Dinamo - nav auguma parametru, laukumā slikti spēlē bez ripas, bet vairākumā noderīgs.
, 2016-10-08 13:50, pirms 8 gadiem
Paliks tikai sliktāk, lielākais drafta flops desmitgades laikā. Drīz redzēsim KHL. Acīmredzot , tiek galīgi zemu vērtēts, ja atdots praktiski par velti.
, 2016-10-08 21:51, pirms 8 gadiem
Tarasenko iemācīs, ka jāspēle!
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
5

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).